Lafkan 55-vuotisjuhlat 4.10.2014, seminaarin ohjelma

Oulun yliopiston arkkitehtuurin tiedekunta ja Arkkitehtikilta täyttävät 55 vuotta lauantaina 4.10.2014. Ohjelmassa on klo 13.15-14.30 seminaari "Seuraavat 55 vuotta - arkkitehtikoulutuksen ja arkkitehdin työn tulevaisuus". Punnittua puhetta aiheesta esittävät arkkitehti Vesa Humalisto, Serum arkkitehdit Oy; arkkitehti Emma Johansson, Arkkitehtitoimisto Emma Johansson Oy; johtava asiantuntija Kati Jokelainen, Senaatti-kiinteistöt Oulu; arkkitehti Heikki Lamusuo, Partanen & Lamusuo Oy; kaupunkisuunnittelupäällikkö Eero Löytönen, Porvoon kaupunki; hankekehitysjohtaja Riku Patokoski, Skanska Kodit, sekä arkkitehtiopiskelijat Iiro Ristikankare ja Marketta Saukkonen & Anna Pietilä.

Seminaari pidetään A-pajan auditoriossa, Aleksanterinkatu 6. Seminaariin ei tarvitse ilmoittautua ennalta ja se on ilmainen.

Last updated: 6.10.2014