Arkkitehtiopiskelijoiden tulevan syksyn ekskursiota voi seurata 'kermalenkki'-blogista

”Kermalenkki” on Oulun yliopiston arkkitehtuurin tiedekunnan 4. vuosikurssin opiskelijoiden tulevaa ulkomaanekskursiota käsittelevä matkablogi. Matkalle on lähdössä kolmisenkymmentä oululaista arkkitehtuurin opiskelijaa sekä matkaoppaanamme toimiva nykyarkkitehtuurin professorimme, arkkitehti Rainer Mahlamäki.

Keski-Eurooppaan suuntautuva ekskursiomme syventyy Etelä-Saksan, läntisen Itävallan, Sveitsin ja hieman myös Liechtensteinin sekä Ranskankin arkkitehtuuriin. Opintomatkamme kestää tasan kaksi viikkoa lauantaista 22. elokuuta lauantaihin 5. syyskuuta asti.

Matkamme alkaa Münchenistä, josta kuljetaan Innsbruckin kautta korkealaatuisesta puuarkkitehtuuristaan tunnettuun Vorarlbergin maakuntaan. Liechtensteinin kautta jatkamme keskisen Sveitsin halki Luzerniin ja sieltä edelleen Baseliin. Sieltä palaamme Zürichin kautta takaisin Müncheniin.

Matkasuunnitelman kehittely vierailukohteiden suhteen on vielä kesken, mutta joitain pääkohteita, kuten Peter Zumthorin suunnittelemat Valsin kylpylät ja Bregenzin taidemuseo sekä Le Corbusierin mestariteos Ronchampin kappeli, on jo lyöty lukkoon.

kermalenkki -blogia voit seurata netistä

Last updated: 1.4.2015