Alumnit

Oulun yliopiston alumneja ovat kaikki Oulun yliopistossa tutkinnon (kandidaatti, maisteri, lisensiaatti, tohtori, erikoislääkäri) ja MBA:n tai eMBA:n suorittaneet. Ylemmän tai jatkotutkinnon suorittaneita alumneja on yli 42 000. Vuosittain alumnikunta vahvistuu yli tuhannelle uudella maisterialumnilla ja noin sadalla tohtorialumnilla.

Alumniverkosto on Oulun yliopiston alumniyhteisö. Alumniverkosto avoin ja maksuton palvelu kaikille Oulun yliopiston alumneille. Alumniverkostossa alumni kohtaa yliopiston, yliopisto alumnin ja alumnit toisensa. Alumniverkostoon rekisteröityneet alumnit saavat Aktuumi-lehden, alumniverkoston sähköisen uutiskirjeen ja tapahtumakutsuja.

Vahva alumniyhteisö vahvistaa yliopistoa. Oulun yliopisto haluaa kehittää alumnitoimintaa, josta on iloa ja hyötyä sekä alumneille että koko muulle yliopistoyhteisölle. Rekisteröidy alumniverkostoon ja ole alumni haluamallasi tavalla.

Tervetuloa mukaan alumnitoimintaan!

Viimeksi päivitetty: 28.6.2016