Lomakkeet ja ohjeet

OPINTO-OPPAAT

Arkkitehtuurin tutkinto-ohjelman vuoden 2015 jälkeen ilmestyneet opinto-oppaat julkaistaan ainoastaan sähköisenä tällä nettisivulla. Lukuvuosien  2002-2015 opinto-oppaat on sisällytetty teknillisen tiedekunnan oppaisiin, ja ne löytyvät teknillisen tiedekunnan opiskelu -sivuilta.

KANDIDAATIN TUTKINTO

MAISTERIN (ARKKITEHDIN) TUTKINTO - DIPLOMITYÖ

Tekniikan kandidaatin ja arkkitehdin tutkintojen myöntämisen aikatalu

PALAUTEKYSELYT VALMISTUVILLE

TEK:in ja Oulun yliopiston kysely tekniikan aloilta valmistuville

Valtakunnallinen kandipalautekysely

JULKISIA DIPLOMITÖITÄ ARKISTOSSA

Arkkitehtuurin tiedekunnassa aikaisemmin hyväksyttyjä sähköisiä diplomitöitä voi selata yliopiston kirjaston ylläpitämässä JULTIKA -julkaisuarkistossa.

E-GRADU

Sähköisen opinnäytteen (E-gradu) ohjeet diplomityön tekijöille ja ohjaajille löytyvät Yliopiston kirjaston nettisivuilta linkistä OPINNÄYTTEET. Ohjeet tekijänoikeuksista koskien diplomitöissä julkaistavaa materiaalia löytyvät samaisilta sivuilta linkistä Tekijänoikeudet pro gradu - ja diplomitöissä

MUUT ASIAT

Viimeksi päivitetty: 20.6.2017