Lomakkeet ja ohjeet / sähköinen asiointi OSAT

OPINTO-OPPAAT

Arkkitehtuurin tutkinto-ohjelman vuoden 2015 jälkeen ilmestyneet opinto-oppaat julkaistaan ainoastaan sähköisenä tällä nettisivulla. Lukuvuosien  2002-2015 opinto-oppaat on sisällytetty teknillisen tiedekunnan oppaisiin, ja ne löytyvät teknillisen tiedekunnan opiskelu -sivuilta.

TEKNIIKAN KANDIDAATIN TUTKINTO

MAISTERIN (ARKKITEHDIN) TUTKINTO - DIPLOMITYÖ

Tekniikan kandidaatin ja arkkitehdin tutkintojen myöntämisen aikatalu

SÄHKÖINEN ASIOINTI OPISKELIJOILLE (OSAT)

Oulun yliopisto ottaa käyttöön uuden opiskelijan sähköisen asioinnin (OSAT) järjestelmän syyslukukaudella 2017. OSAT-järjestelmässä opiskelija pystyy tekemään:

- AHOT-hakemuksen

- lisäaikahakemuksen

- opinto-oikeuden palautushakemuksen

- tutkintotodistushakemuksen

- opinto-oikeudesta luopumisilmoituksen

- opiskelutodistuksen tilaamisen

Arkkitehtuurin tiedekunta on aloittanut OSAT-järjestelmän käytön 13.11.2017. Tämä tarkoittaa sitä, että käsittelemme jatkossa opiskelijoiden hakemukset järjestelmän kautta.

OSAT-järjestelmään kirjautuminen.

Lisätietoja: osat (at)oulu.fi.

PALAUTEKYSELYT VALMISTUVILLE

TEK:in ja Oulun yliopiston kysely tekniikan aloilta valmistuville

Valtakunnallinen kandipalautekysely

JULKISIA DIPLOMITÖITÄ ARKISTOSSA

Arkkitehtuurin tiedekunnassa aikaisemmin hyväksyttyjä sähköisiä diplomitöitä voi selata yliopiston kirjaston ylläpitämässä JULTIKA -julkaisuarkistossa.

E-GRADU

Sähköisen opinnäytteen (E-gradu) ohjeet diplomityön tekijöille ja ohjaajille löytyvät Yliopiston kirjaston nettisivuilta linkistä OPINNÄYTTEET. Ohjeet tekijänoikeuksista koskien diplomitöissä julkaistavaa materiaalia löytyvät samaisilta sivuilta linkistä Tekijänoikeudet pro gradu - ja diplomitöissä

MUUT ASIAT

Viimeksi päivitetty: 15.11.2017