Opintoneuvontapalvelut

Oulun yliopiston avoimen yliopiston opintoihin liittyvää neuvontaa ja ohjausta saa opintokokonaisuudesta vastaavalta suunnittelijalta ja opettajalta. Voit myös tulla henkilökohtaiseen opintoneuvontaan, jos haluat tarkempaa tietoa opiskelusta esim. oman opintopolkusi suunnittelusta, väylämahdollisuuksista tai muista käytännön asioista. Tämä edellyttää ajan sopimista etukäteen. Aikoja voit varata suoraan vastuusuunnittelijalta. Oppiaineiden vastuusuunnittelijoiden yhteystiedot löytyvät kunkin oppiaineen opetusohjelmasta.

Opintotoimistosta voit tiedustella mm. aikatauluihin, tenttituloksiin, tenttipäiviin ja -paikkoihin sekä laskutukseen liittyviä asioita. puh. 0294 487313, avoin.yliopisto@oulu.fi.

Perusopetukseen integroidun opetuksen (POIA) osalta opintoneuvontaa saa tiedekuntien kanslioista.

Kesäaikaisen opetuksen opintoneuvonnasta vastaavat kesäyliopistojen toimistot.

Viimeksi päivitetty: 9.8.2017