Avoimien yliopisto-opintojen järjestämisoikeuksien haku

Oppilaitokset voivat hakea opintojen oikeutta järjestää Oulun yliopiston opetussuunnitelmien mukaista opetusta avoimena yliopisto-opetuksena. Oulun yliopiston avoimien yliopisto-opintojen järjestämisoikeutta haetaan ensisijaisesti vuosittaisen hakuajan puitteissa. Avoimien yliopisto-opintojen järjestämisoikeuksien vuosittain toteutettava keskitetty haku avataan loka-marraskuussa.  Oulun yliopiston avoimelle yliopistolle tehdyt hakemukset toimitetaan hakuajan päätyttyä käsiteltäväksi tiedekuntiin. Tiedekuntien päätökset saatuaan avoin yliopisto tiedottaa yhteistyöoppilaitoksia myönnetyistä opintojen järjestämisoikeuksista ja aloittaa sopimusvalmistelut yhteistyöoppilaitosten kanssa opetuksen järjestelyistä ja rahoituksesta.

Hakuajan ulkopuolella tehtävistä opintojen järjestämisoikeuksien hakemuksista tulee olla etukäteen yhteydessä Oulun yliopiston avoimeen yliopistoon. Tarkemmat ohjeet opintojen järjestämisoikeuksien hakemisesta löydät täältä.

Viimeksi päivitetty: 21.10.2016