Yhteistyöoppilaitoksilta perittävät maksut

Oulun yliopiston avoin yliopisto perii yhteistyöoppilaitoksilta opiskelijakohtaisen maksun. Maksun suuruudet tarkastetaan vuosittain. Maksun suuruus määräytyy opintojen toteutusmuodon (lähi- tai monimuoto-opetus) mukaan. Hinnastosta voidaan poiketa, mikäli toteutus poikkeaa tavanomaisesta monimuoto- tai lähiopetuksesta.  Mahdolliset hinnastosta poikkeavat maksut ilmoitetaan yhteistyöoppilaitokselle sopimuksen teon yhteydessä.

Yhteistyöoppilaitoksilta perittävät maksut 1.8.2017 alkaen
Oulun yliopisto perii yhteistyöoppilaitoksilta opiskelijakohtaisen maksun myönnettyjen opinto-oikeuksien perusteella. Maksu on neljä euroa (4€) per opiskelija per opintopiste kaikesta opetuksesta.

Yhteistyöoppilaitokset voivat lisätä Oulun yliopiston perimään maksuun omia kulujaan kattavan osan. Opiskelijoilta perittävien maksujen tulee olla kohtuullisia.

Viimeksi päivitetty: 30.5.2017