Opintosuoritukset ja tenttikäytännöt

Opintosuoritukset
Kaikki Oulun yliopiston avoimen yliopisto-opetuksen opintosuoritukset kirjataan Oulun yliopiston opintorekisteriin. Yhteistyöoppilaitos pyytää yliopistolta opiskelijalistat ja toimittaa niillä opintojen suoritukset osoitteeseen avoin.yliopisto(at)oulu.fi.

Opintojen hyväksilukeminen
Yhteistyöoppilaitoksen opiskelijat voivat tarvittaessa hakea aiempien opintojensa hyväksilukemista osana avoimina yliopisto-opintoina suoritettavaa opintokokonaisuutta AHOT-menettelyn kautta. Katso tarkemmat ohjeet opintojen hyväksilukemisesta.

Tenttikäytännöt
Yhteistyöoppilaitos järjestää opiskelijoille tilat tentin suorittamiseen ja tenttisuorituksen valvonnat. Avoimen yliopiston koordinoimissa monimuoto-opinnoissa yliopiston opintoasiainsihteeri lähettää tenttikysymykset yhteistyöoppilaitokselle. Yhteistyöoppilaitos sopii tenttijärjestelyistä suoraan opettajan kanssa, jolloin opettaja toimittaa tenttikysymykset oppilaitokseen.

Viimeksi päivitetty: 14.2.2018