Sporttipassi avoimen yliopiston opiskelijoille

Avoimen yliopiston opiskelijat, joilla opintoja on suunnitteilla / kertyy lukuvuoden aikana vähintään 15 opintopistettä, ovat oikeutettuja ostamaan Oulun korkeakoululiikunnan (OKKL) Sporttipassin. Avoimen yliopiston toimistosta (huone KE1155, auki ma-to klo 12-14)  Linnanmaan Opiskelijakeskuksesta voi pyytää opiskelutodistuksen tätä varten. Sporttipassin voi ostaa Oulun yliopiston ylioppilaskunnan (OYY) toimistosta Linnanmaalta (ma-to klo 10-14, kiinni klo 11.00-11.30) ) esittämällä opiskelutodistuksen. Sporttipassin tarra kiinnitetään johonkin kuvalliseen henkilöllisyystodistukseen.

OKKL:n kursseille voi ilmoittautua sähköpostitse markku.saarela(at)oulu.fi , sillä netissä niille pystyy ilmoittautumaan vain rekisteröitymisen kautta ja siihen vaaditaan OY:n sähköpostiosoite.

www.oulunkorkeakoululiikunta.fi

Viimeksi päivitetty: 4.10.2017