Sporttipassi avoimen yliopiston opiskelijoille

Avoimen yliopiston opiskelijat, joilla opintoja on suunnitteilla / kertyy lukuvuoden aikana vähintään 15 opintopistettä, ovat oikeutettuja ostamaan Oulun korkeakoululiikunnan (OKKL) Sporttipassin. Sporttipassin saadakseen opiskelijan tulee tilata opiskelutodistus sähköpostitse osoitteesta avoin.yliopisto(at)oulu.fi  Sporttipassin voi ostaa Oulun yliopiston ylioppilaskunnan (OYY) toimistosta Linnanmaalta (ma-to klo 10-14, kiinni klo 11.00-11.30) ) esittämällä opiskelutodistuksen. Sporttipassin tarra kiinnitetään johonkin kuvalliseen henkilöllisyystodistukseen.

OKKL:n kursseille voi ilmoittautua sähköpostitse markku.saarela(at)oulu.fi , sillä netissä niille pystyy ilmoittautumaan vain rekisteröitymisen kautta ja siihen vaaditaan OY:n sähköpostiosoite.

www.oulunkorkeakoululiikunta.fi

Viimeksi päivitetty: 4.12.2017