Avoimen yliopiston opinnot ja hakeutuminen tutkinto-opiskelijaksi

Oulun yliopistossa on kahdeksan tiedekuntaa:

• biokemian ja molekyylilääketieteen tiedekunta (Faculty of Biochemistry and Molecular Medicine)
  • humanistinen tiedekunta (Faculty of Humanities)
  • kasvatustieteiden tiedekunta (Faculty of Education)
  • luonnontieteellinen tiedekunta (Faculty of Science)
  • lääketieteellinen tiedekunta (Faculty of Medicine)
  • Oulun yliopiston kauppakorkeakoulu (Oulu Business School)
  • teknillinen tiedekunta (Faculty of Technology)
  • tieto- ja sähkötekniikan tiedekunta (Faculty of Information Technology and Electrical Engineering)

Keväällä 2018 Oulun yliopistossa on avoimen väylän paikkoja avoimia yliopisto-opintoja suorittaneille seuraavasti: kasvatustieteet 5, tietojenkäsittelytieteet 10, terveyshallintotiede 3, hoitotiede 2.

Avoimessa yliopistossa suoritetut opinnot valmentavat akateemisiin opintoihin ja nopeuttavat valmistumista. Avoimen yliopiston opiskelijan päästyä yliopiston perusopiskelijaksi, hän voi hyväksyttää avoimessa yliopistossa suoritetut opinnot tiedekunnassa osaksi tutkintoa.

Avoimia yliopisto-opintoja suorittaneiden valintaperusteista kerrotaan tarkemmin Opintopolussa. Huomaa tiedekuntien erilaiset hakukäytännöt ja hakuajat. Lisätietoja saat koulutuksen lähipalveluista sekä Oulun yliopistoon opiskelijaksi hakeville tarkoitetuilta www-sivuilta www.oulu.fi/yliopisto/haeopiskelijaksi

Viimeksi päivitetty: 14.2.2018