Koululaisvierailut

Kasvi- ja eläinmuseo sekä kasvitieteellinen puutarha ovat ihanteellisia kohteita lyhyehköille opintokäynneille.

Vierailusta on hyvä sopia etukäteen soittamalla numeroon 0294 481263 tai sähköpostitse tuula.pudas(at)oulu.fi. Eläinmuseon aukioloajat sekä tietoa pääsymaksuista löydät museon etusivulta.

Koululaisvierailijoita varten on laadittu opetusmateriaalia retken suunnittelua helpottamaan. Opetusmateriaalissa on valinnanvaraa niin asiasisältöjen kuin työtapojenkin suhteen. Tavoitteena on, että opettaja voi materiaaliin etukäteen tutustumalla ja sopivat tehtävät valitsemalla räätälöidä omalle ryhmälleen vierailuohjelman. Lyhyitä opintokäyntejä varten on laadittu erilaisia tehtävälomakkeita. Pidemmille vierailuille oppilaille kannattaa koota vaikkapa omat retkivihot harjoituksineen ja muistiinpanosivuineen.

Suurin osa tehtävistä on muokattavissa kaikille peruskoulun luokka-asteille sopiviksi.

Viimeksi päivitetty: 20.7.2016