Palvelut

Huom! Museon uudet preparointitilat valmistuvat syksyllä 2018, joten toistaiseksi emme voi ottaa vastaan uusia konservointitöitä.

Museo tarjoaa luonnontieteellisen alan konservointi- sekä näyttelyiden suunnittelu-ja toteuttamispalveluja.

Museo on ollut osallisena muun muassa seuraavien näyttelyiden toteuttamisessa: Helsingin luonnontieteellisen museon Maailman luonto- sekä Suomen luonto-näyttelyt,  Tampereen luonnontieteellisen museon perusnäyttely, Metsähallituksen näyttelyt Hautajärven luontotalossa, Hailuodon Luotokeskuksessa, Liminganlahden lintuluontokeskuksessa sekä Pyhä-Luoston luonto- ja kulttuurikeskus Naavassa.

Museo on konservoinut eläimiä koulujen kokoelmiin muun muassa Oulun Ritaharjun koululle museo teki yli 70 eläimen kokoelman. Museo on huoltanut useiden koulujen eläinkokoelmia esimerkiksi Oulun Kuusiluodon lukion kokoelman.

Mahdollisuuksien mukaan museo on konservoinut myös yksityisille asiakkaille eläimiä esim. kaloja ja riistaeläimiä. Ohjeet saaliin esikäsittelyyn.

HUOM! Rauhoitetuille eläimille täytyy hakea hallussapitolupa alueellisesta ELY-keskuksesta.

Referenssikuvia

Viimeksi päivitetty: 18.4.2018