Biokemian opiskelukampukset

Biokemian koulutusohjelman opetus jakautuu kahdelle kampukselle: Linnanmaa ja Kontinkangas. Kampukset sijaitsevat eripuolilla kaupunkia noin 9 km päässä toisistaan. Oulussa on erinomainen pyöräilyverkosto ja matka taittuu polkupyörällä noin puolessa tunnissa. Kampusten välillä kulkee myös  linja-autoja, joiden aikataulut ja reitit löytyvät Oulun joukkoliikenteen sivulta. Pääosa ensimmäisen vuoden opinnoista (mm. kemian ja biologian opinnot sekä biokemian kurssien luennot) on Linnanmaan kampuksella. Toisen lukuvuoden keväästä alkaen kaikki biokemian kurssien luennot järjestetään Kontinkankaalla. Koulutus sisältää paljon laboratorioharjoitustöitä, jotka kaikki järjestetään opetuslaboratoriossa Kontinkankaan kampuksella. Lukujärjestys on pyritty pääsääntöisesti suunnittelemaan siten, että opiskellessaan suositellun sivuaineen kursseja opiskelijan ei tarvitse siirtyä päivän aikana kampukselta toiselle. Välillä tämä ei kuitenkaan onnistu, mutta siirtymiselle on silloin varattu aikaa vähintään 2 tuntia.

Viimeksi päivitetty: 21.6.2017