Oulun yliopiston biokemian opiskelijoiden kilta, Histoni ry

Histoni on Oulun yliopiston biokemian opiskelijoista koostuva ainejärjestö. Ainejärjestön, eli killan tehtäviin kuuluu valvoa biokemian opiskelijoiden etuja ja järjestää opiskelijatapahtumia jäsenilleen. Näitä tapahtumia ovat mm. leffa- ja lautapeli-illat, liikuntavuorot, yritysvierailut ja bileet yhdessä muiden ainejärjestöjen kanssa. Jokavuotisia tapahtumia ovat mm. pikkujoulut ja  palautepäivät biokemian ja molekyylilääketieteen tiedekunnan kanssa. Palautepäivillä opiskelijat ja opetukseen osallistuva henkilökunta voivat keskustella kurssien kehittämisestä. Histonin ainoa päättävä elin on sen hallitus. Jokavuotisessa syysyleiskokouksessa valitaan uudet edustajat aktiivisten opiskelijoiden joukosta korvaamaan vanha hallitus vuoden vaihteessa. Hallituksen kokoukset ja pöytäkirjat ovat avoimia kaikille jäsenille. Hallitus päättää mm. killan varojen käytöstä, järjestettävistä tapahtumista ja yhteistyöstä muiden kiltojen kanssa. Histonin haalareiden väri on tummanpunainen. Lisää tietoa Histonista ja sen toiminnasta löydät Histonin sivuilta.

Esite Histonin toiminnasta ja jäsenmaksu

Histonin kiltalehden Supernatantin erikoispainokseen on kerätty uusille biokemian opiskelijoille hyödyllistä tietoa opiskelijaelämästä. Lehdessä esitellään myös v. 2017 pienryhmänohjaajat.

Histonin jäseneksi?

Histonin jäseneksi voi päästä kuka tahansa pääaineenaan biokemiaa Oulussa opiskeleva henkilö. Jäseniksi voidaan myös hyväksyä aktiivisia henkilöitä, jotka osallistuvat killan toimintaan. Histonin jäsenmaksu on kanditaattivaiheen opiskelijoille 25 € ja maisterivaiheen opiskelijoille 10 €. Uudet jäsenet hyväksytään virallisesti hallituksen kokouksissa. Järjestön tehtävä ei ole tavoitella rahallista voittoa.

Histoniin liityt maksamalla liittymismaksun 25 € kandivaiheen opiskelijoille tai 10 € muualta tuleville maisterivaiheen opiskelijoille Histonin tilille: Osuuspankki FI83 5741 3620 4293 21. Viestikenttään: Jäsenmaksu: OMA NIMI

Jäsenetuina saat mm.

• Oikeuden käyttää haalareitamme
  • Halvemmat sisäänpääsymaksut lukuisiin tapahtumiimme
  • Alennusta excursioista
  • Laajat verkostoitumismahdollisuudet
  • Kiltahuoneemme monet edut käyttöösi, mm. kahvinkeitin, tietokone, sohvia ja hyvää seuraa!
Tervetuloa mukaan toimintaan!

Viimeksi päivitetty: 3.8.2017