Erasmus-vaihto

Haku Erasmus-vaihtoon lukuvuodelle 2017-2018 15.2. - 31.3.2017.

Haku Erasmus-vaihtoon lukuvuodelle 2017-2018 on 15.2. - 31.3.2017. Jos olet kiinnostunut hakemaan vaihtoon, ota yhteyttä tiedekunnan kv-yhdyshenkilöön Jari Heikkiseen tai täytä hakemus SOLEMOVEssa.

Vaihtoon hyväksytyt opiskelijat saavat Erasmus -vaihto-opiskeluapurahan yliopistolta. Apurahan suuruus on 210 – 270 €/kk riippuen kohteesta. Kohdeyliopisto järjestää asunnon, mutta opiskelijan pitää itse huolehtia vuokran maksusta. Vaihdon perusrahoituksena toimivat opintoraha, korotettu asumistuki ja opintolaina.

Biokemian ja molekyylilääketieteen tiedekunnalla on Erasmus-sopimus seuraavien eurooppalaisten yliopistojen kanssa:

Universität Wien, Itävalta, 2 opiskelijaa, yhteensä 12 kk  (Luk, FM)
Luk-kurssit englanniksi: muutamia
FM-kurssit englanniksi: useita
Lista ohjelmista ja kurssista löytyy täältä:  Directorate of studies 30 - biology (sisältää biokemian kurssit)

Odense Universitet, Tanska, 1 opiskelija, yhteensä 12 kk  (FM)
Luk-kurssit englanniksi:   yksi biokemiasta
FM-kurssit englanniksi: useita (FM molekyylibiotieteistä)
Kurssit englanniksi (Faculty of science)

Universität Leipzig, Saksa, 2 opiskelijaa, jokainen 6 kk  (FM)
Luk-kurssit englanniksi:   ei ole
FM-kurssit englanniksi: joitakin (useimmat kurssit pidetään englanniksi, jos niille osallistuu kansainvälinen opiskelija)