Palvelumuotoilun työpaja osana Mindtrek 2017 -konferenssia 21.9. Tampereella

Thursday, September 21, 2017 - 15:45

DOB järjestää yhteistyössä Hartelan kanssa 21.9. Tampereella palvelumuotoiluun keskittyvän työpajan, jonka tavoitteena ideoida lähiliikuntateeman palveluideoita vauvasta vaariin sekä MyDatan käyttöä asiakaslähtöisen palvelukonseptin luomiseksi.

Työpaja keskittyy Ouluun rakennettavaan Karjasillan Verstas -asuinalueeseen. Karjasillan Verstas koostuu 11 kerrostalosta ja n. 550 asunnosta, sekä rakennushistoriallisesti arvokkaasta koulurakennuksesta, joka saneerataan uuteen käyttöön. Lähiliikuntateeman elementtejä asuinalueella tulevat olemaan liikuntasali sekä asuinalueen läpi kulkeva ns. Puhtibulevardi. Lähiliikunnan kohderyhmänä ovat Verstas-alueen asukkaat, mutta myös muut lähialueen asukkaat sekä erityisesti saneerattavaan koulurakennukseen sijoittuva Touhulan liikunnallinen päiväkoti. Rakentamisprojektin yhteydessä toimii Karjasillan Verstas Business Lab, joka on innovaatio- ja testialusta monenlaisille asumiseen liittyville ratkaisuille ja palveluille. Palvelujen tuottamisen ja hallinnoimisen ytimeen on kaavailtu Karjasilta Connector -palvelualustaa. Millaisia lähiliikuntaan liittyvät ja MyDataa hyödyntävät palveluratkaisut voisivat olla? Mitä elementtejä niiden tulisi sisältää?

Työpaja kutsuu mukaan niin terveys- ja hyvinvointitoimialan osaajat kuin myös MyData-väen. Työpaja järjestetään 21.9. klo 15:45 - 17:15 Tampere talolla Mindtrek 2017 -konferenssin yhteydessä osana konferenssin eHealth-teemaa.

Tutustu tarkemmin työpajaan:

“HARTELA’S SMART BUILDINGS AND ENVIRONMENTS FOR WELLBEING – WELLNESS MOVES EVERYONE, FROM KIDS TO SENIORS”

Tervetuloa Tampereelle 20.-21.9.2017 Mindtrek 2017 -konferenssiin!

Add to calendar

Event location