Health Business Breakfast: Health ICT Hub, Oulu

Wednesday, April 11, 2018

Welcome to join a Business Breakfast event. Hear the latest news from the OuluHealth ecosystem and network with like-minded people who strive to strengthen Oulu’s position as one of the most innovative health hubs in the world.

Find out more about the Health ICT Hub project from the Centre for Health and Technology (CHT) as well as about business opportunities it will bring for health & life science companies from the Oulu region.

Time: 11 April, 8:30-11:00
Place: Scandic Hotel, Sputnik (Saaristonkatu 4), Oulu
This event will be held in Finnish

More information available in Finnish.

Ouluun perustetaan kansallinen TerveysICT Hub terveys- ja hyvinvointialan digitaalisen transformaation edistämiseksi. Yrityksille Hub tulee tarjoamaan mm. mahdollisuuksia osaamisen kehittämiseen, innovaatiokumppanuuksien rakentamiseen ja tietopohjaisten palvelukonseptien ratkaisumallien yhteiskehittämiseen. Yritysten tarpeita ja digitaalisen terveyden haasteita kartoitetaan parhaillaan, tule siis mukaan kuulemaan lisää ja vaikuttamaan Hubin toimintaan!

Ohjelma:

8:30 – 9:00   Aamupala tarjolla
9:00 – 9:10   Tilaisuuden avaus: ajankohtaiset uutiset ja OuluHealth – mahdollisuudet yrityksille.
                     Heidi Tikanmäki, Key Account Director, Health & Life Science, BusinessOulu.
9:10 – 9:30   TerveysICT Hub Ouluun.
                     Maritta Perälä-Heape, Professor of Practice, Faculty of Medicine, University of Oulu.
9:30 – 11:00 Keskustelu
                     - Yritysten odotuksia yhteistyölle
                     – Seuraavat askeleet
                     - Kysymyksiä

Ilmoittaudu tästä. Lämpimästi tervetuloa!

Yhteishenkilöt:

Maritta Perälä-Heape