Opiskelijan 24/7 kampus

24/7 digikampus infokuva

24/7 kampuskortin ohjeet

Kortin tilausohje

1. Mene osoitteeseen https://shop.oulu.fi/, kirjaudu sisään Oulun yliopiston opiskelijatunnuksin ja valitse tuote “24/7 kulkukortti”.

2. Valitse kortille mieleisesi taustaväri sekä oma kuvasi. Kuvan voi ottaa esim. omalla kamerapuhelimella. Tilaajan tulee olla tunnistettavissa kuvasta, jotta se voidaan hänelle luovuttaa.

3. Tarkista yhteystietosi, tutustu ja hyväksy kortin käyttöehdot ja tee tilaus.

4. Kortti on noudettavissa Juvenes Printin Linnanmaan toimipisteestä 1-2 työpäivän kuluttua. Valmistaudu todistamaan henkilöllisyytesi.

24/7 tilat

Kampuksen tilat, jotka ovat 24/7 käytössä kulkukortilla ovat löydettävissä liitteenä olevasta kartasta. Muista, että kulkukortti ja kulkuoikeus on henkilökohtainen. Älä päästä 24/7-tiloihin muita opiskelijoita tai yliopiston ulkopuolisia henkilöitä. 24/7-kulkukortin väärinkäytökset johtavat kulkuoikeuden rajoittamiseen määräajaksi tai kokonaan, eikä korttimaksua hyvitetä.

24/7 kampuksen turvallisuus

Tulipalo tai sairaskohtaus

Soita numeroon 112 ja ilmoita kohteen osoite (Oulun yliopisto, Linnanmaan kampus. Takista katuosoite ja lähimmän ulko-oven kirjainkoodi liittenä olevasta kartasta).

Rikos- tai häiriökäyttäytyminen

Virka-aikana ole yhteydessä virastomestareihin, p. 0294 483007 tai aulapalvelut at oulu.fi.

Muina aikoina joko ota yhteys Avarn-vartiointiliikkeeseen p. 010 620 2000 tai soita numeroon 112.

Viimeksi päivitetty: 12.10.2017