Opiskelijan 24/7 kampus

24/7 digikampus infokuva

24/7 kampuskortin ohjeet

Kortin tilausohje

1. Mene osoitteeseen https://shop.oulu.fi/, kirjaudu sisään Oulun yliopiston opiskelijatunnuksin ja valitse tuote “24/7 kulkukortti”. Kampuskortti tulee näkyviin verkkokaupassa vasta kirjautumisen jälkeen.

2. Valitse kortille mieleisesi taustaväri sekä oma kuvasi. Kuvan voi ottaa esim. omalla kamerapuhelimella. Tilaajan tulee olla tunnistettavissa kuvasta, jotta se voidaan hänelle luovuttaa.

3. Tarkista yhteystietosi, tutustu ja hyväksy kortin käyttöehdot ja tee tilaus.

4. Kortti on noudettavissa 1-2 työpäivän kuluttua tilauksen yhteydessä valitulta kampukselta:
    •         Linnanmaalla Juvenes Printin Oulun myymälästä, käyntiosoite Paavo Havaksen tie 5 E, 90570 Oulu
    •         Kontinkankaalla yliopiston kampuksen virastomestareilta, infopiste, Aapistie 5, 90220 Oulu

Valmistaudu todistamaan henkilöllisyytesi. Kortti on voimassa koko opiskeluoikeutesi voimassaolon ja sitä seuraavan lukukauden ajan. Korttimaksua ei palauteta.

24/7 tilat

Kampuksen tilat, jotka ovat 24/7 käytössä kulkukortilla ovat löydettävissä liitteenä olevasta kartasta. Muista, että kulkukortti ja kulkuoikeus ovat henkilökohtaisia. Älä päästä 24/7-tiloihin muita opiskelijoita tai yliopiston ulkopuolisia henkilöitä. 24/7-kulkukortin väärinkäytökset johtavat kulkuoikeuden rajoittamiseen määräajaksi tai kokonaan, eikä korttimaksua hyvitetä.

24/7 kampuksen turvallisuus

Tulipalo tai sairaskohtaus

Soita numeroon 112 ja ilmoita kohteen osoite (Oulun yliopisto, Linnanmaan kampus. Takista katuosoite ja lähimmän ulko-oven kirjainkoodi liitteenä olevasta kartasta).

Rikos- tai häiriökäyttäytyminen

Virka-aikana ole yhteydessä virastomestareihin, p. 0294 483007 tai aulapalvelut at oulu.fi.

Muina aikoina joko ota yhteys Avarn-vartiointiliikkeeseen p. 010 620 2000 tai soita numeroon 112.

Viimeksi päivitetty: 11.5.2018