Pohjoinen erityisyys -Pentti Murto seminaari. Verkostoista voimaa yhteistyöhön!

Thursday, September 20, 2018

Edesmenneen erityispedagogiikan lehtori Pentti Murron poikkeuksellinen elämäntyö päättyi väitöskirjan käsikirjoitukseen. Pohjoinen erityisyys –Pentti Murto seminaari toteutettiin teemalla ”Verkostoista voimaa yhteistyöhön” 20.9.2018 Oulun yliopiston Saalastinsalissa.  Seminaarissa olivat mukana mm. Jaana Hallamaa, sosiaalietiikan professori, Helsingin yliopistosta ja Tanja Äärelä, KT, erityispedagogiikan yliopistonlehtori, Lapin yliopistosta. Seminaarin avasi Tommi Torvikosken (kuvassa) hieno musiikkiesitys. Seminaarin toteuttivat Oulun yliopisto, Pohjois-Suomen aluehallintovirasto ja Tuetaan yhdessä! Monialainen ja digitaalinen yhteistyö oppimisen tukena –hanke opetus- ja kulttuuriministeriön sekä Suomen Kulttuurirahaston rahoituksella. Kuva: Erkki Haataja.

Add to calendar

Event location

Oulun yliopisto, Saalastinsali (yliopiston päärakennus, Pentti Kaiteran katu 1)

Back to events