Kesäteekkariksi Turkuun tai Raumalle

Turun seutu, Rauman kaupunki sekä Turku Science Park Oy tarjoavat alueen yrityksiin teekkariopintoihin liittyen kesätöihin tuleville työsopimusta vastaan kolmeksi kuukaudeksi vuokra-asunnon sekä kaupunkiliikenteen bussikortin. Edut ovat voimassa kesä-, heinä- ja elokuussa 2018. Yritys ja opiskelija vastaavat kesätyösopimuksen teosta normaaliin tapaan. Opiskelija saa asunnon sekä kaupunkiliikenteen bussikortin käyttöönsä esittämällä työsopimuksen kampanjan projektipäällikölle Turussa tai Raumalla.

Haku kampanjaan tapahtuu tekniikan ja teollisuuden opiskelijoiden rekrytointisivusto Tippointissa (www.tippoint.fi), josta löytyy myös ohjeet hakuprosessiin. Lisää tietoa kampanjasta löytyy myös liitteenä olevasta esitteestä.

Viimeksi päivitetty: 16.1.2018