Nopeiden optisten ja sähköisten pulssien generointi

J. Kostamovaara, S. Vainshtein, G. Duan

Tämä ryhmä kehittää nopeita sähköisiä kytkimiä ja avalanche-periaatteella toimivia THz-lähettimiä yhteistyössä seuraavien tutkimusryhmien kanssa:

• Amadeus group of TU Vienna, Austria (Dr. V. Palankovski)
  • University of Montpellier, France (Prof. W. Knap)
  • Ioffe Institute (Prof. V. Yuferev)

Simuloinnin animaatio: Kytkentäkanavan virtatiheyden dynaamikan mallinnus (poikkileikkaus).

Tutkimusjulkaisuja

S. Vainshtein, V. Yuferev, V. Palankovski, D.S. Ong, J. Kostamovaara
Negative differential mobility in GaAs at ultra-high fields: comparison between an experiment and simulations”, Appl. Phys. Lett., V. 92, No. 6, 062114, 2008.

S. Vainshtein, J. Kostamovaara, V. Yuferev, W. Knap, A. Fatimy, N. Diakonova
Terahertz emission from collapsing field domains during switching of a gallium arsenide bipolar transistor”, Phys. Rev. Lett. V.99, No.17, 176601, Oct.26, 2007.

S. Vainshtein, V. Yuferev, J. Kostamovaara, M. Kulagina , H. Moilanen
Significant effect of emitter area on the efficiency, stability and reliability of picosecond switching in a GaAs bipolar transistor structure”, IEEE Trans. Electr. Dev., V.57, No.4, pp. 733-741, 2010.

Viimeksi päivitetty: 5.4.2013