Kypsyysnäytteet Examinariumissa

Historian ja aate- ja oppihistorian kandidaatintutkielmaan ja -tutkintoon liittyvä kypsyysnäyte suoritetaan Examinariumissa eli akvaariotenttinä.

Voit valita itse ajankohdan, milloin haluat sen käydä tekemässä, mutta suositeltavaa on, että teet sen mahdollisimman pian sen jälkeen kun tutkielmasi on hyväksytty.

  1. Varauksen tekemiseen ja ilmoittautumiseen liittyvät ohjeet
  2. Tenttiin menemiseen ja siihen, miten siellä toimitaan, liittyvät ohjeet ovat täällä.
  3. Tenttitila sijaitsee Linnanmaalla fysiikan käytävällä FY 1035–36.
  4. Kypsyysnäyte tehdään edelleen paperisena, - myös sen jälkeen kun tenttiakvaarion tietokoneet saadaan toimintaan ja sähköinen tenttiminen mahdollistuu.
  5. Kypsärin tekemisestä ja sen arvostelusta on tietoa Manuaalin sivulla 69.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Akvaariotenttiin ilmoittautuminen

Akvaariotenttiin ilmoittaudutaan Optimassa. Optimaan kirjauduttuasi löydät ympäristön "Sähköinen tentti", jota klikkaamalla pääset hyväksymään akvaariotentin käyttöehdot. Tämän jälkeen voit ilmoittautua "Akvaariotentti / E-exam" -nimiseen työtilaan, jossa ilmoittautuminen tapahtuu varauskalenterin kautta. Optimasta löydät myös varauksen tekemiseen ja ilmoittautumiseen liittyvät ohjeet. Mikäli sinulla on ongelmia Optimakirjautumisesi kanssa tai et näe itselläsi "Sähköinen tentti" nimistä ympäristöä, ota yhteyttä: optima.helpdesk@oulu.fi

 

Historian kypsyysnäyte 700424A

Aate- ja oppihistorian 700224A

 

HUOM. Ilmoittautuminen akvaariotenttiin tulee tehdä viikkoa ennen tenttiä.

Viimeistään silloin kun ilmoittaudut kypsäriin Optimassa, laita asiasta sähköpostitse viesti myös omalle kandidaattiseminaarisi vetäjälle.  

Myös peruminen tai tentin siirtäminen myöhempään ajankohtaan tulee tehdä hyvissä ajoin.

Viimeksi päivitetty: 11.9.2014