kuva: Wikimedia Commons

Ateena-instituutin infotilaisuus

Tiistai, toukokuu 2, 2017

TULE KUULEMAAN HARJOITTELUMAHDOLLISUUKSISTA ATEENASSA!

Tilaisuus pidetään 2.5. klo 12-14, tilassa SÄ102

Haluatko päästä eurooppalaisen kulttuurin syntysijoille kartuttamaan työkokemusta? Kiinnostaako suomalaisen tiedeinstituutin toiminta ruohonjuuritasolla, verkostoituminen ja kansainvälinen toimintaympäristö? Suomen Ateenan-instituutti Ateenassa, Akropolis-kukkulan kainalossa, tarjoaa korkeakouluopiskelijoille mahdollisuuksia korkeakouluharjoitteluun.

Ateenan-instituutti on yli 30 vuotta toiminut tiedeinstituutti ja kuuluu Suomen ulkomailla toimivien kulttuuri- ja tiedeinstituuttien verkostoon.  Ateenan-instituutin keskeisin tehtävä liittyy Kreikan arkeologian, historian, kielen ja kulttuurin sekä antiikin jälkivaikutusten tutkimukseen ja opetukseen.

Tilaisuudessa instituuttia ylläpitävän säätiön asiamies Manna Satama sekä instituutissa harjoittelijana ollut Uula Neitola esittelevät instituuttia ja sen toimintaa ja sitä, mitä instituutti voi opiskelijoille tarjota.  Instituutista lisää osoitteessa www.finninstitute.gr

Tilaisuudessa Kaisa Karhu kertoo myös kansainvälisen harjoittelun tukimahdollisuuksista.

Yhteystiedot: Kaisa Karhu, Opiskelijakeskus, kaisa.karhu@oulu.fi, p. 0294 483495

Lisää kalenteriin

Tapahtuman sijainti