Valinnan tulos

Vuoden 2018 yhteisvalinnan tulokset julkistetaan Opintopolussa viimeistään 28.6.2018.

Jokaiselle hakijalle lähetetään valintojen tuloksesta kertova tuloskirje, jossa kerrotaan hakijan hakukohteiden valinnoissa saamat pisteet. Hakija näkee valintatuloksensa myös Opintopolku.fi -osoitteen Oma Opintopolku -palvelusta.

Jos hyväksyminen perustuu hakemuksessa virheellisesti annettuihin tietoihin tai hakija ei saa vaadittua tutkintotodistusta määräpäivään mennessä, hyväksyminen perutaan.

Opiskelijavalinnan tulokseen tyytymätön voi pyytää siihen oikaisua Oulun yliopiston tutkintolautakunnalta 14 päivän kuluessa tuloksen julkistamisesta. Oikaisupyyntö tehdään kirjallisena ja siinä on yksilöitävä, missä kohdin muutosta halutaan. Aineisto, jonka perusteella valinta kunkin hakijan osalta on tehty, on 28.6.-13.7.2018 välisen ajan hakijan vapaasti nähtävissä koulutuksen lähipalvelupisteessä arkipäivisin klo 10.00-14.00 siinä laajuudessa kuin se on mahdollista. Palvelupiste sijaitsee Opintokadulla (KE1020), katso tarkempi sijainti tästä kartasta

Oikaisupyyntö on toimitettava yliopiston tutkintolautakunnalle osoitteella

Oulun yliopiston tutkintolautakunta
Oulun yliopiston kirjaamo
90014 OULUN YLIOPISTO

Oulun yliopiston kirjaamon käyntiosoite, asiakaspalvelupisteen aukioloajat sekä ohjeet dokumenttien toimittamiseen löytyvät täältä.

Viimeksi päivitetty: 4.6.2018