Tutkinto-ohjelman/pääaineen vaihtaminen

Tutkinto-ohjelman/pääaineen vaihto humanistisen tiedekunnan sisällä on mahdollista siinä vaiheessa, kun opiskelija on suorittanut uudesta pääaineestaan vähintään perusopinnot arvosanalla 3. Pääaineen vaihtoa voi hakea heti, kun vaadittavat opinnot on suoritettu ja koostettu Oodiin.

Opiskelijan aikaisempi tutkinto-ohjelman/pääaineen opinto-oikeus humanistisessa tiedekunnassa päättyy samalla, jos vaihto myönnetään.

Vaihtohakemuslomake (humanistisen tiedekunnan opiskelijat)

Oulun yliopiston muiden tiedekuntien opiskelijoiden tulee hakea pääaineen vaihtoa Opintopolun kautta kerran vuodessa järjestettävässä erillisvalinnassa (ks. Siirtohaku). Jos vaihto myönnetään, opiskelijan opinto-oikeus toisessa tiedekunnassa päättyy ja hän uuden opinto-oikeuden humanistiseen tiedekuntaan. Siirtohaussa opinto-oikeusaika ei pitene. Seuraava hakuaika on avoinna Opintopolussa keväällä 2019.

HUOM.

Opiskelijoita valitaan oppiaineen resurssien sallimissa rajoissa.

Opinto-oikeuden logopedian tutkinto-ohjelmaan voi saada vain osallistumalla kevään yhteishaussa opiskelijavalintaan ja valintakokeeseen.

Viimeksi päivitetty: 14.8.2018