Tule mukaan Työelämätaidot-kurssille

HYVÄ HUMANISTIOPISKELIJA!

Tule mukaan Työelämätaidot-kurssille!

Mitä: Kurssi on syntynyt KIEKIn ja HIKUVIEn yhteistyönä ja sisältää asiantuntijapuheenvuoroja työelämästä ja urasuunnittelusta, työpajoja, alumnitarinoita kaikista pääaineista sekä ideoita ja inspiraatiota omaan opinto- ja urapolkusuunnitteluumme yhteishumanistisessa hengessä!

Milloin: Loka-marraskuussa perjantaisin klo 10-14 (ei vk 43)!

Ilmoittautua voit jo nyt WebOodissa!

Kurssi on osa ihan uutta, humanisteille tarkoitettua sivuainekokonaisuutta Työelämäopinnot 25 op. Jos et halua suorittaa koko pakettia, voit valita vain yhden tai pari mielenkiintoista kurssia ja sijoittaa ne muihin opintoihin (tai oppiaineen harjoitteluvastaavan luvalla mahdollisesti myös oman pää- tai sivuaineesi valinnaisiin opintoihin).

Pakollisia kursseja ei ole, vaan voit koostaa 25 pisteen kokonaisuuden mielesi mukaan seuraavista kursseista ja/tai aiemmin hankitun osaamisen tunnustamisen (AHOT) kautta:

Yrittäjyysopintoja 5–20 op (jos teet näitä 25 op., tulee ko. opinnoista oma sivuaine eikä niitä voi enää ottaa mukaan Työelämäopinnot -sivuainepakettiin), ks. kurssikuvaukset <http://www.oulu.fi/kauppakorkeakoulu/yrittajyyden-sivuaine>

010131Y Toiminta yliopistoyhteisöllisissä luottamus- ja järjestötehtävissä 1–10 op (ks. WebOodi)

010141P Työelämätaidot 5 op (ks. WebOodi)

010142P Projektinhallinta 5 op (ks. WebOodi)

010143P Työkokemus 5 op (ks. WebOodi).

Viimeksi päivitetty: 11.9.2017