SAS-koodauskurssi opiskelijoille, tutkijoille ja henkilökunnalle

SAS Instituutti järjestää 21. - 23.11.-17 akatemiaohjelmassaan matemaattisten tieteiden yksikön ja tietohallinnon kanssa SAS-koodauskurssin.

Kurssilla opiskellaan SAS-koodauksen perusteet perustuen kirjaan The Little SAS Book, jonka kurssilaiset saavat omaksi. Tutustutaan myös visuaaliseen analytiikkaan. Osallistuminen ei vaadi ennakkotietoja SAS -ohjelmistosta. Kurssi on maksuton.

Aika ja paikka:
Matemaattisten tieteiden mikroluokka MA343
21.-22.11. (ti - ke ) klo 9-16
23.11. (to) klo 9-12

Opettaja Timo Hurme, opetuskieli suomi

Kurssille voivat osallistua opiskelijat, tutkijat ja henkilökunta. Läsnäolevalla opiskelijalla on mahdollisuus saada 1 op.

Ilmoittautuminen yliopiston henkilöstökoulutusportaalin kautta viimeistään 15.11.2017. Henkilöstökoulutusportaalin linkki http://www.oulu.fi/henkilostokoulutus toimii yliopiston verkossa ja eduroamissa. Jos olet muualla, kirjaudu ensin VPN–etäkäyttöpalvelun kautta.

Lisätietoja: tilastotuki@oulu.fi

Kurssipaikan osoite: MA343 Matemaattiset tieteet 3.krs., rappu G4 Opintokadulla