Bioenergiasta voimaa aluetalouteen -seminaari

Date:
28.10.2014 09:00 - 15:00
Paikka:
Kaukametsän kongressi- ja kulttuurikeskus (Leihu-Sali) Koskikatu 2-4, 87100 KAJAANI

Taustaa

Kainuuseen on laadittu bioenergiaohjelma, joka on sisältänyt useita laajasti bioenergiaklusteria kehittäviä hankkeita. Kainuun luonnon raaka-aineita on vielä paljon hyödyntämättä. Bioenergia osana biotaloutta on nähty yhtenä tärkeänä painopistealana. Luonnonvaroista kehitetyt tulevaisuuden tuotteet ovat Kainuulle hyvä mahdollisuus luoda uutta liiketoimintaa ja vahvistaa aluetaloutta.

Järjestäjät

• Oulun yliopisto, Kajaanin yliopistokeskus, CEMIS-Oulu, Kainuun bioenergiateemahanke
  • Suomen metsäkeskus Kainuu, Julkiset palvelut

Järjestelyjen vuoksi viimeistään perjantaina 17.10.2014

Kehityspäällikkö Timo Karjalainen, Kajaanin yliopistokeskus
puh. 040 5602 577, timo.karjalainen(at)oulu.fi

Seminaari on maksuton. Päivän aikana on mahdollista nauttia omakustanteinen lounas; täytetty lihamureke, juuressose, höyrytetyt kasvikset, salaattia, kahvi/tee hintaan 14,50 €.

Viimeksi päivitetty: 5.11.2014