Hankkeet

Kainuun bioenergiateemaohjelman yhteistyökumppaneiden hankkeet Kainuussa (päivitetty 3/2014)

Kainuun bioenergiateemahanke II: Alan kehittämisen koordinointi ja Kainuun bioenergiateemaohjelman ohjelmatoteutus ja tiedotuksesta vastaaminen, Bioenergianeuvottelukunnan tukipalvelut.

Kehittämispäällikkö Timo Karjalainen
S-posti: timo.karjalainen(at)oulu.fi

Metsästä energiaa -hanke: puolueeton asiantuntija ja tiedon välittäjä lämpöyrittäjyyteen, bioenergian hankintaan ja käyttöön liittyvissä asioissa.

Bioenergianeuvoja, projektipäällikkö Matti Peltola
S-posti: matti.peltola(at)metsakeskus.fi

Bioenergiasiantuntija, projektipäällikkö Pekka Moilanen (vuorotteluvapaalla 31.12.2014 saakka)
S-posti: pekka.moilanen(at)metsakeskus.fi

Biojäte ja hepolanta -hanke: Hanke paneutuu ja hevosenlannan käsittelyyn ja hyödyntämiseen. Kainuussa syntyvä biojäte kompostoidaan, samoin hevosenlantaa sijoitetaan kompostikentälle lietteen sideaineeksi.

VuoGas -hanke: Toimintaympäristöhanke (biokaasu)

Vanhempi tutkija Elina Virkkunen
S-posti: elina.virkkunen(at)mtt.fi

KantriYritys-hanke: Kainuun ammattiopiston hallinnoima kehittämishanke. Hankkeen tavoitteena on suunnitella luonnonvara-alalle yrityskiihdyttämötoimintaa. Yrityskiihdyttämöllä tarkoitetaan asiakaslähtöisesti alueen elinkeinoelämää palvelevaa ja yrittäjyyttä kehittävää, verkoston kanssa vuorovaikutteista sopimuspohjaista oppimis- ja innovaatioympäristöä.

KantriKoulutus-hanke: Kainuun ammattiopiston hallinnoima koulutushanke. Hankkeen tavoitteena on parantaa yrittäjien menestymisedellytyksiä heidän osaamistaan kehittämällä.

Projektipäällikkö Sari Laukkanen
S-posti: sari.laukkanen(at)kao.fi

Kuluttajien energianeuvonta: Projektin tavoitteena on luoda Kainuun alueelle toimintamalli, jossa syntyy kuluttajia palveleva, energiansäästöön, energiatehokkaaseen rakentamiseen ja uusiutuvan energian tuotantojärjestelmiin liittyvää tietoa jakava toimisto.

Rakennusmestari Anita Korhonen
S-posti: anita.korhonen(at)annosol.fi

UUSE - Uusiutuva energia -hanke: Hankkeen tehtävänä on lisätä uusiutuvan energian käyttöä Kainuussa.

Projektipäällikkö Markku Nivakoski
S-posti: markku.nivakoski(at)kainuunetu.fi