Luonnontuotealan kansainvälinen tutkimuskonferenssi Rovaniemellä

Date:
28.11.2017 (Koko päivä) - 30.11.2017 (Koko päivä)
Paikka:
Rovaniemi

Luonnonvarakeskus ja Lapin yliopiston Arktinen keskus yhdessä laajan toimijaverkoston kanssa järjestävät luonnontuotealan kansainvälisen tutkimuskonferenssin Rovaniemellä 28.-30.11.2017. Mukana tilaisuuden suunnittelussa on ollut myös Kajaanin yliopistokeskuksen Mittaustekniikan yksikkö. Konferenssin teemat kattavat useita luonnontuotteisiin liittyviä tutkimusaloja ekologiasta ja biotekniikasta ihmistieteisiin.

– Tilaisuudessa kuullaan esimerkiksi luonnontuotteiden raaka-ainetuotannon ja metsätalouden yhteensovittamisen mahdollisuuksista, luonnonmarjojen terveyshyödyistä sekä luonnontuotteiden asemasta alati muuttuvissa ruokatrendeissä, kertoo konferenssin yhdyshenkilö erikoistutkija Rainer Peltola Lukesta.

Luonnontuotteisiin keskittyviä kansainvälisiä konferensseja on järjestetty vain muutamia. Monitieteinen työskentely kansainvälisissä tutkija- ja asiantuntijaverkostoissa on elintärkeää myös luonnontuotteiden paremmalle tuntemukselle ja hyödyntämiselle. Marraskuinen konferenssi on erinomainen tilaisuus perehtyä alan uusimpaan tutkimustietoon ja verkottua muiden alan asiantuntijoiden kanssa.

Lähetä tiivistelmä ja ilmoittaudu nyt
Konferenssiin voi lähettää tiivistelmiä 7.8.2017 mennessä. Ne kootaan konferenssijulkaisuksi. Tilaisuuteen voi ilmoittautua ennakkoon 15.9.2017 mennessä. Ilmoittautumisia otetaan kuitenkin vastaan konferenssin aloitushetkeen saakka.

Konferenssin kotisivu:

Viimeksi päivitetty: 30.6.2017