AIKOPA muutti uusiin tiloihin

Aikuis- ja täydennyskoulutuspalvelut AIKOPA muutti syyskuun puolivälissä uusiin tiloihin Kajaanin ammattikorkeakoulun kampuksella. Valoisat avokonttoritilat sijaitsevat Tieto1-rakennuksen 2. kerroksessa. Rauhallisen työskentelytilan tarve on huomioitu mm. varaamalla kaksi huonetta hiljaiseen työskentelyyn ja pienen ryhmän neuvottelutilaksi.

Tilanjako eri työpisteiden välissä ja akustiikkaongelmat pyritään ratkaisemaan kalusteiden ja akustiikkasermien sijoittelulla. Viihtyisyyttä saadaan viherkasveilla ja vapaasti sijoitetuilla pöytä- ja sohvaryhmillä. Avotilan ongelmista puhutaan paljon, mutta pelisäännöistä sopimalla, hyvin toteutettuna ja hyödynnettynä monitoimitilana avotila myös mahdollistaa ajatustenvaihdon, sujuvan tiimityöskentelyn ja pikapalavereiden järjestelyn.

Seija Höijer muuttopuuhissa uudessa työpisteessään.

Tieto1:n avoimet ovet -iltapäivää vietetään 4.10. klo 13 alkaen - tervetuloa tutustumaan!

Viimeksi päivitetty: 26.9.2017