Tohtoriopintojen kursseja Kajaanissa

Jatko-opintoja Kainuuseen -hanke (TOHOPI) tarjoaa kursseja tohtoriopintojaan tekeville tai niitä suunnitteleville kainuulaisille myös ensi keväänä. Tuore kurssitarjonta on julkaistu AIKOPAn koulutuskalenterissa. Kevään aikana on mahdollista opiskella eri alojen jatko-opiskelijoille sopivia kursseja: yliopistopedagogiikkaa, laadullisia tutkimusmenetelmiä, ohjaustaitoja ja johtajuutta työelämässä sekä kansainvälisen kongressiesityksen tekemistä.

Lisäksi hankkeessa järjestetään verkostoitumisiltoja, joissa eri alojen jatko-opiskelijat voivat jakaa kokemuksia ja tsempata toisiaan.

Valmetin Sami Hakkarainen haastoi Kajaanin yliopistokeskuksen AIKOPAn tohtoriopintojen järjestämisestä Kainuussa. Kuva on yliopistokeskusten 100-haastetta -kampanjan videosta.

Tutustu TOHOPI-hankkeen kevään 2018 opintojaksoihin täältä. Löydät kurssit poikkialaisista koulutuksista.

Lisätietoja hankkeesta ja koulutuksista:
Kaisa Merilahti
suunnittelija