Sosiaalityön maisterien koulutus käynnistyi Kajaanissa

Vuoden vaihteessa käynnistynyt Itä-Suomen yliopiston ja Oulun yliopiston yhteishankkeeseen sisältyvä maisterikoulutus käynnistyi Kajaanissa 8.6.2018. 23 koulutukseen valittua opiskelijaa kokoontuivat Kajaanin ammattikorkeakoululle koulutuksen infotilaisuuteen. Koulutuksen tutkintovastuussa olevan Itä-Suomen yliopiston edustajat esittelivät koulutuksen rakennetta ja opintojen käytännön järjestelyistä vastaavan AIKOPAn edustajat tutustuttivat opiskelijoita kampusalueeseen. Samalla koulutuksesta vastaavat opettajat sekä opiskelijat pääsivät tutustumaan toisiinsa, mikä luo hyvää pohjaa opintojen aloittamiseen syksyllä.

Itä-Suomen yliopiston lehtori Riitta-Liisa Kinni, professori Aini Pehkonen, lehtori Jari Lindh, yliopisto-opettaja Piia Puurunen ja yliopisto-opettaja Anna-Maija Pyykönen tapasivat opiskelijat Kajaanissa.

Viimeksi päivitetty: 29.6.2018