Kainuun metsäbiotalouden ja uusiutuvan energian metsäbiopäivä

Kainuun metsäbiotalouden ja uusiutuvan energian keskeisiin haasteisiin etsittiin ratkaisuja toimijoiden, ja yrittäjien kesken Metsäbiopäivässä keskiviikkona 10.10.2018 Kajaanissa. Aamupäivän alustusten jälkeen  iltapäivä jakaantui neljään teematapahtumaan, jotka olivat Työvoiman saatavuus, Rakennusten energiatehokkuus, Viennillä kasvua ja Tiivistä yhteistyötä Kainuun luontomatkailuun. Tapahtuman järjestivät yhteistyössä Kajaanin yliopistokeskus, Suomen metsäkeskus ja Kainuun Etu. Seminaari oli samalla MetsäBio-teemahankkeen ja Energiatehokkaat ja -omavaraiset kiinteistöt -kehittämishankeen päätösseminaari. Seminaarin järjestelyissä oli mukana myös Kainuun Edun Kaibionet -hanke. Tapahtumaan osallistui 80 asiantuntijaa Kainuusta ja muualta Suomesta.

Kajaanin yliopistokeskus toimi rakennusten energiatehokkuus teemaryhmän vetäjänä. Teemaryhmässä pohdittiin energiatehokkuuden parantamisen haasteita sekä toimenpiteillä energiatehokkuuden parantamiseksi.

Viimeksi päivitetty: 11.10.2018