21.2.2017 News

Tutkimuspäällikkö Jarkko Räty messuilla Etelä-Afrikassa

Research manager Jarkko Räty participated to ENVIMON project market study trip to South-Africa with Lasse Kaiponen from EHP-Tekniikka Oy and other Finnish delegates.

2.3.2016 News

Lyhyet esittelyvideot CEMIS-Oulun eurooppalaisesta yhteistyöverkostosta ja sen tutkimuksesta

Mikrobioreaktoreita kehittävä Marie Curie ITN -verkosto EURO-MBR, jossa myös CEMIS-Oulu on mukana, on julkaissut kaksi tiedettä ja tutkimu

29.2.2016 News

Jaana Kari väitteli – KOKYn viimeinen ja AIKOPAn ensimmäinen?

LitL Jaana Kari väitteli helmikuussa liikuntapedagogiikasta teemalla ”Hyvä opettaja – Luokanopettajaopiskelijat liikuntakokemustensa ja opettajuutensa tulkitsijoina”.

24.2.2016 News

Screen Printer -koulutusta

Viikolla 7 järjestettiin perehdytyskoulutus uuden screen printer –tulostimen käyttöön. Tulostimella voidaan valmistaa elektrodeja, joita kehitetään hyvinvointi- ja ympäristömittauksiin.

26.11.2015 News

Academic and Research Forum in Helsinki

In November 19, 2015 Adriana Ferancova participated on the first Academic and Research Forum in Helsinki organized by Slovak Embassy with help of Aalto University.

17.6.2015 News

Tutkijavieraita Tanskasta

Kajaaniin saapui kesäkuun alussa kaksi väitöskirjan tekijää Tanskan teknillisestä yliopistosta.

26.5.2015 News

Testikatti-hankkeen loppuseminaari kiinnosti erityisesti urheilualan ihmisiä

Testikatti-hankkeen loppuseminaari ”Joustavaa laboratorioanalytiikkaa aktiiviliikkujista hyvän olon fiilistelijöihin – kokemuksia urheiluakatemian testiryhmäkokeesta” järjestettiin Vuokati

23.4.2015 News

Testikatti-hankkeen loppuseminaari Vuokatin urheiluopistolla 6. toukokuuta

CEMIS-Oulu on koostanut Testikatti-hankkeessa laboratoriopalvelupaketteja terveyden seurantaan veri- ja sylkinäytteistä tehtävillä laboratoriotutkimuksilla.

27.3.2015 News

Uusiutuva energia nyt ja tulevaisuudessa

Kainuun ilmastohanke järjesti 25.3.2015 työpajan otsikolla ”Uusiutuva energia nyt ja tulevaisuudessa”.

2.2.2015 News

European Commission awarded research funding to CEMIS-Oulu for development of nutritional assays

A new project Nutritional research on the non-invasive screening and diagnosis of malnutrition in elderly persons (NURSE) has commenced in CEMIS-Oulu at the beginning of January 2015.

15.12.2014 News

Visit to Brno, Czech Republic

In November 2014 Adriana Ferancova visited the Biophysical Institute of the Academy of Sciences, in Brno, Czech Republic.

29.10.2014 News

CEMIS-Oulu mukana laajassa eurooppalaisessa Marie Curie –hankkeessa

CEMIS-Oulu on partnerina Marie Curie Initial Training Network –hankkeessa, jonka tavoitteena on kehittää mikrokokoisiin bioreaktoreihin liittyvää teknologiaa ja käyttöä biopohjaisissa teollisuuspro

11.9.2014 News

CEMIS-Oulun laboratorion avajaiset

CEMIS-Oulun uusien laboratoriotilojen viralliset avajaiset pidettiin 10.9.2014. Oulun yliopiston rehtori Lauri Lajunen kävi keskiviikkona avaamassa uudet tilat virallisesti käyttöön.

29.8.2014 News

Tiedotuslehti 2/2014

Kajaanin yliopistokeskuksen elokuun 2014 tiedotuslehti on luettavissa.

27.8.2014 News

International conference on Electrochemical Sensors

In June 15-20, 2014 Adriana Ferancova and Tuija Kallio from CEMIS-OULU participated on scientific electrtochemical conference “Mátrafüred 2014, International conference on Electrochemical Sensors“

4.6.2014 News

CEMIS-Oulun tutkimusta esillä Kuopiossa

5.–6. toukokuuta Suomen toksikologiyhdistys järjesti Metals and other inorganic compounds in eco-, environmental and occupational toxicology – seminaarin Itä-Suomen yliopiston Kuopion kampuksella.

4.6.2014 News

Ekotehokas konesali -koulutus – kilpailuetua Pohjois-Suomeen!

Konesaleja rakennetaan ja suunnitellaan tällä hetkellä monelle paikkakunnalle Suomessa. Miten suunnitella ja rakentaa sellainen mahdollisimman kustannustehokkaaksi?

20.3.2014 News

PhD Studentship: Marie Curie Trainee for the European Training Network on Micro-bioreactors

Analytical Chemistry and Bioanalytics, Measurement Technologies Unit CEMIS-Oulu, Kajaani University Consortium Invite applications for:

14.2.2013 News

Cemis-profit seminar 01/11/2012

Cemis-profit seminar was held i