Hae opiskelijaksi

Kaivannaisalan yksikössä koulutus rakentuu kaivoksen elinkaaren ympärille. Yksikön tutkinto-ohjelmat ovat Geotieteet sekä Kaivos- ja rikastustekniikka.

Hakukohteet

Hakukohteita, joiden opetuksesta vastaa Kaivannaisalan yksikkö, ovat

Hakeminen

Geotieteen sekä Kaivos- ja rikastustekniikan tutkinto-ohjelmiin hakevat ylioppilaat yhteishaun (opintopolku.fi) kautta.
Kaivos- ja rikastustekniikan tutkinto-ohjelman valinta tehdään DIA-yhteisvalinnassa (dia.fi). Tarkemmin DIA-valinnassa hakemisesta Teknillisen tiedekunnan sivulla (Hakeminen DIA-valinnassa).

Mikäli hakijalla on taustalla jo valmis korkeakoulututkinto, hakukanava voi olla maisterivalinta. Insinööreille ja insinööreille (AMK) ja (alemman tai ylemmän) yliopistotutkinnon suorittaneille on oma valintakiintiönsä. Haku ohjelmiin osoitteessa opintopolku.fi (maisterihaku).

Kansainväliseen Taloudellisen geologian maisteriohjelmaan hakemiseen tarkemmat ohjeet löytyvät tästä.

Siirtohaku on mahdollinen, jos olet aloittanut tutkintoon johtavan koulutuksen suomalaisessa yliopistossa ja haluat vaihtaa opiskelupaikkasi toiseen. Siirtohaun hakuaika syksyllä 2017 alkaviin opintoihin on 2.-16.5.2017 (klo 15.00). Lisätietoa siirtohausta:

Jatko-opinnot

Jatko-opinnoista tarkemmin Oulun yliopiston tutkijakoulun UniOGSin sivuilta.

Täydennyskoulutus

Oulu Mining School osallistuu kaivannaisalan täydennyskoulutksen järjestämiseen GeoPros PD -ohjelmina. GeoPros PD -ohjelmien tavoitteena on ammatillisen pätevyyden syventäminen ja laajentaminen kaivos- ja kaivannaisalalla. Ohjelmat rakentuvat kaivoksen elinkaaren mukaisesti. Koulutus soveltuu mm. geologeille, insinööreille (DI ja amk), kemisteille, oppilaitosten opettajille sekä muille ammattilaisille, jotka toimivat kaivannaisalaan liittyvissä yrityksissä ja organisaatioissa.

Tarkempaa tietoa koulutuksesta Täydentävien opintojen keskuksen sivuilta.

Viimeksi päivitetty: 12.2.2018