Kesäopinnot

YLEISTÄ

  • Tiedekunnat, avoin yliopisto ja Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopisto järjestävät kesäaikaista opetusta kesällä 2018.
  • Voidaksesi suorittaa kesäopintoja sinulla tulee olla voimassa oleva opinto-oikeus Oulun yliopistoon ja sinun tulee ilmoittautua läsnäolevaksi, jotta suoritukset voidaan kirjata Oodiin.
  • Ks. koko yliopiston kesäopintotarjonta, ohjeet yliopistoon ilmoittautumisesta ja kesäopintoja koskevat läsnäolo-ohjeet täältä http://www.oulu.fi/yliopisto/kesaopinnot . Lisätietoa kesäopintotuesta ja sen myöntämiskriteereistä löydät täältä http://www.oulu.fi/yliopisto/opintotuki/kesaopintotuki ja Kelan sivuilta.

Lue seuraavat ohjeet huolellisesti ja kysy tarvittaessa apua tutkinto-ohjelmasi koulutussuunnittelijalta tai osoitteesta study.education@oulu.fi

 

OMS:n TARJONTA

Kaivannaisala järjestää kaksi kesätenttiä, lauantaina 16.6. ja lauantaina 11.8.2018. Kesätentteihin ilmoittaudutaan WebOodissa  pe 1.6.2018 klo 12:00 mennessä. Myöhästyneitä ilmoittautumisia ei oteta vastaan.

Tentitättävät opintojaksot eli kuulustelut: Ohessa erilliset listat vastaanotettavista kuulusteluista. Tenttisalit vahvistetaan Oodiin kesäkuun alussa.

Viimeksi päivitetty: 7.5.2018