Oulu Mining School Studia Generalia

Torstai, lokakuu 25, 2018

Kaikille avoimilla OMS Studia Generalia -luentosarjoilla yliopiston ja kaivannaisalan asiantuntijat puhuvat alan ilmiöistä geotieteen sekä kaivos- ja rikastustekniikan näkökulmasta.

Torstaina 25.10.2018 Vuorimiesyhdistys, Sandvik, YIT, Sitowise ja Forcit tulevat esittäytymään Oulun yliopistolle teemoilla:

• Yhdistystoiminta edistämässä vuoriteollisuuden ja siihen liittyvien alojen ammatillista kehitystä
  • Alalla toimivat yritykset, uramahdollisuudet ja urapolut
  • Teknologian kehityksen ja digitalisaation vaikutukset alalla
  • Verkostoituminen

Tapahtuman ajankohta

25.10.2018 (to) klo: 14:00-16:00

Tapahtuman sijainti

Prosessinkatu, PR104

Linnanmaan kampuskartta

Kaivannaisalan yksikkö - Oulu Mining School

OPINTOSUORITUKSET

Kaivannaisalan yksikön opiskelijat voivat hyödyntää luentosarjaa osana vapaasti valittavia maisterivaiheen opintoja (773615S Studia Generalia -esitelmät, 2 op).

Iltatilaisuus

Vapaamuotoinen tilaisuus, jossa myöskin edustettuna Vuorimiesyhdistys ja mainitut yritykset. Tilaisuus 1-3. vuoden yliopisto-opiskelijoille, jotka vielä miettivät erikoistumista kaivannaisalalle. Tilaisuudessa ruoka- ja juomatarjoilu.
Tapahtumaa isännöi Oulun yliopiston geologinen kerho Nikoli ry.

Paikka: OMS-tutkimuskeskus / PR141

Aika: 18:00

Toivotamme teidät lämpimästi tervetulleeksi tutustumaan Vuorimiesyhdistykseen ja edustettuihin yrityksiin sekä nauttimaan hyvästä seurasta, ruuasta ja juomasta.

Ilmoittaudu mukaan 21.10. mennessä!

Tapahtuman Facebook -sivut

Lisää kalenteriin