Opiskelu

Kemian opiskelussa keskiössä ovat kemian opinnot sekä sivuaineopinnot fysiikalta, matematiikalta sekä prosessi- ja ympäristötekniikalta.

Opiskeluympäristö on Linnanmaan yliopistokampuksella. Ensimmäisen kerroksen tiloista löytyy opetuslaboratorioita, erikoisboratorioita, luentosaleja, kemikaalivarasto ja ilmoitustaulut. Kolmannen kerroksen tiloissa toimivat tutkimusryhmät.

Kemian opetus perustuu tieteelliseen tutkimukseen. Kaikki aine- ja syventävien kurssien opettajat myös tutkivat, vetävät tutkimusryhmiä ja ohjaavat tutkimusprojekteja ja opinnäytetöitä.  Opiskelijat pääsevät jo opintojensa aikana tekemään tieteellistä tutkimustyötä tutkimusryhmissä. Työskentely tutkimusryhmissä opiskelun aikana tukee opiskelijoiden tutkimuksellista työotetta ja orientoi opiskelijat tutkimustyöhön.

Uusien opiskelijoiden lukuvuosi alkaa orientaatioviikolla perjantaina 1.9.2017. Ohjelman löydät tästä.

• Lukuvuoden 2017-2018 aikataulut löytyvät Weboodista
  • Lukujärjestykset tehdään Tuudossa (lataa sovellus kännykkääsi)

Viimeksi päivitetty: 18.8.2017