30.6.2017 Uutinen

Kirjaston käytön opetus uusille opiskelijoille

Opi hyödyntämään tehokkaasti yliopiston tarjoamia tieteellisiä tietokantoja, aineistoja ja kirjaston tiloja.

21.6.2017 Uutinen

Kirjaston tutkijapalvelut kesäaikana

Kirjaston tutkijapalveluissa lomaillaan seuraavasti:

16.5.2017 Uutinen

Lainojen uusinnat 1.6.-31.8 ja kesän aukioloajat

Kesän aikana kirjasto uusii lainat, joihin ei kohdistu varauksia. Mikäli asiakkaalla on lainakielto, estää myös se lainojen uusimisen.

25.4.2017 Uutinen

ORCID-tutkijatunnisteen voi nyt yhdistää Oulun yliopiston järjestelmiin

Oulun yliopisto edistää osaltaan kansainvälisen ORCID-tutkijatunnisteen käyttöönottoa Suomessa.

21.4.2017 Uutinen

Kesäkurssit

Kirjasto tarjoaa kesäisiä tiedonhakukursseja kesä- ja elokuussa.
Lisätietoja kursseista: informationservice(at)oulu.fi

22.3.2017 Uutinen

Kirjailijan kammari - Kirjojen Suomi

Oulun yliopiston kirjastossa voit nyt istahtaa kirjailijan kammarissa ja tutustua 100-vuotiaan Suomen kirjoihin sekä painettuna että e-kirjoina.

3.3.2017 Uutinen

Kurssikirjojen käsikirjastokokoelma P KKU uudistuu

Tiedekirjasto Pegasuksen kurssikirjojen käsikirjastokokoelma muuttaa lainattavien kurssikirjojen yhteyteen, minkä jälkeen kaikki kurssiki

1.3.2017 Uutinen

Epress ja Elektra taas käytössä

Vuodenvaihteessa lopetetut ePress sekä Elektra -ainestot ovat jälleen käytettävissä. Molemmat löytyvät Oula-Finnasta.

19.1.2017 Uutinen

Artikkelikopiotilaukset Varastokirjastosta nyt Oula-Finnan kautta

Yhteislainaus on kirjaston tarjoama palvelu, jonka avulla asiakkaat voivat tilata maksuttomia kirjalainoja Kuopion Varastokirjastosta, OAMK

16.1.2017 Uutinen

Luota mielikuviin! Heikki Taskinen, arkkitehti. Näyttely 19.1.-18.3.

19.1.-18.3.2017 Tiedekirjasto Pegasuksessa kirjaston aukioloaikoina

13.1.2017 Uutinen

Oula-Finna korvaa Oulan ja Nellin

Nelli-tiedonhakuportaali ja Oula-kokoelmatietokanta ovat poistuneet käytöstä vuodenvaihteessa.

13.1.2017 Uutinen

Muutoksia kirjaston e-aineistotarjonnassa

Vuodenvaihde toi muutoksia kirjaston e-aineistotarjontaan.

21.12.2016 Uutinen

Suomalaiset tiedeorganisaatiot ja Elsevier jatkavat neuvotteluja avoimesta julkaisemisesta

Kansainvälinen tiedekustantaja Elsevier ja Suomen korkeakoulut ja tutkimuslaitokset ovat sopineet vuoden aikalisästä elektronisten le

29.9.2016 Uutinen

Verkkomaksaminen ja uudet myöhästymismaksut käyttöön 1.10.

Kirjasto muuttaa myöhästyneiden lainojen maksukäytäntöä. Kertaluontoisen lainakiellon ja sakkosumman sijaan aletaan periä myöhässä olevilta kurssikirjoilta päivittäin kertyvää sakkoa.

18.9.2012 Uutinen

Käyttökatkos Oulassa

Kirjastojärjestelmän käyttökatkon takia lainoja ei voi uusia eikä palauttaa. Katkon takia aiheutuneet lainakiellot poistetaan aiheettomina. Pahoittelemme tapahtunutta.