15.10.2018 Uutinen

Iris.ai workshop 6.11.2018: Speed up your literature review

Join the workshop at your campus in November and get started with Iris.ai - your AI science assistant.

5.10.2018 Uutinen

Oula-Finnan Omat tiedot -valikko uudistuu ti 9.10.

Tiistaina 9.10. Oula-Finnan valikkorakenne muuttuu. Entisen, horisontaalisen, valikon tilalle tulee helpommin navigoitava vertikaalinen valikkorakenne.

3.10.2018 Uutinen

Tarkista Oula-Finnasta varastopyyntösi tilanne

Oula-Finnan omista tiedoista voit tarkistaa pyyntösi reaaliaikaisen tilanteen. Noudettavina olevista kirjoista lähtee asiakkaalle saapumisilmoitus myös sähköpostitse.

16.4.2018 Uutinen

Frost and Sullivan markkinatutkimustietokanta käytössä

Oulun yliopistolla on käyttöoikeus Frost & Sullivan -tietokantaan.

20.2.2018 Uutinen

KURSSIKIRJALLISUUS 2018-2019

Pyydämme opintojaksojen vastuuhenkilöitä ilmoittamaan uudet Oulun yliopiston perustutkintojen opintovaatimuksissa olevat kurssikirjat mahdollisimman varhaisessa vaiheessa,

18.1.2018 Uutinen

Tuhat ORCID-tunnistetta luotu Oulun yliopiston tutkijoiden toimesta

ORCID-tutkijatunniste on vakiintunut merkittäväksi tutkijoita identifioivaksi tunnisteeksi.

4.1.2018 Uutinen

Lisää kotimaisia digitoituja lehtiä avoimesti verkkoon!

Kansalliskirjasto siirsi jälleen avoimesti verkossa luettavien, digitoitujen lehtien vuosirajaa.

24.11.2017 Uutinen

Työhuonekirjat

Muutto edessä? Työhuone täynnä aikojen kuluessa kertyneitä kirjoja?

18.10.2017 Uutinen

Primal Pictures Dentistry -aineisto käytössä

Primal Pictures Dentistry -aineisto on avattu Oulun yliopiston käyttöön.

3.10.2017 Uutinen

KnowPap ja KnowPulp käytettävissä

Oulun yliopiston verkossa on käytettävissä kaksi uutta e-aineistoa: KnowPap - Paperitekniikan ja automaation oppimisympäristö sekä

2.10.2017 Uutinen

Vapaakappaletyöasemat siirtyivät Pegasuksen 3. kerrokseen

Elektroniset vapaakappaleaineistot ovat nyt käytettävissä Tiedekirjasto Pegasuksen 3. kerroksessa sijaitsevilla vapaakappaletyöasemilla.

Kaikkia työasemalla olevia aineistoja voi hakea, katsella ja kuunnella ilman käyttäjätunnuksia.

13.9.2017 Uutinen

Opiskelijan kampus 24/7 campus for students

Tiedekirjasto Pegasuksen toisen kerroksen ryhmätyökäytävä on osa Opiskelijan 24/7 kampusaluetta. Tila on käytettävissä ympäri vuorokauden.

23.8.2017 Uutinen

Elsevier-neuvottelut / Negotiations with Elsevier

Elsevier has approached academic institutions and researchers in Finland. The letter states Elsevier’s view on the negotiations between the FinELib consortium and Elsevier.

25.4.2017 Uutinen

ORCID-tutkijatunnisteen voi nyt yhdistää Oulun yliopiston järjestelmiin

Oulun yliopisto edistää osaltaan kansainvälisen ORCID-tutkijatunnisteen käyttöönottoa Suomessa.

22.3.2017 Uutinen

Kirjailijan kammari - Kirjojen Suomi

Oulun yliopiston kirjastossa voit nyt istahtaa kirjailijan kammarissa ja tutustua 100-vuotiaan Suomen kirjoihin sekä painettuna että e-kirjoina.

3.3.2017 Uutinen

Kurssikirjojen käsikirjastokokoelma P KKU uudistuu

Tiedekirjasto Pegasuksen kurssikirjojen käsikirjastokokoelma muuttaa lainattavien kurssikirjojen yhteyteen, minkä jälkeen kaikki kurssiki

1.3.2017 Uutinen

Epress ja Elektra taas käytössä

Vuodenvaihteessa lopetetut ePress sekä Elektra -ainestot ovat jälleen käytettävissä. Molemmat löytyvät Oula-Finnasta.

19.1.2017 Uutinen

Artikkelikopiotilaukset Varastokirjastosta nyt Oula-Finnan kautta

Yhteislainaus on kirjaston tarjoama palvelu, jonka avulla asiakkaat voivat tilata maksuttomia kirjalainoja Kuopion Varastokirjastosta, OAMK

13.1.2017 Uutinen

Oula-Finna korvaa Oulan ja Nellin

Nelli-tiedonhakuportaali ja Oula-kokoelmatietokanta ovat poistuneet käytöstä vuodenvaihteessa.

13.1.2017 Uutinen

Muutoksia kirjaston e-aineistotarjonnassa

Vuodenvaihde toi muutoksia kirjaston e-aineistotarjontaan.

21.12.2016 Uutinen

Suomalaiset tiedeorganisaatiot ja Elsevier jatkavat neuvotteluja avoimesta julkaisemisesta

Kansainvälinen tiedekustantaja Elsevier ja Suomen korkeakoulut ja tutkimuslaitokset ovat sopineet vuoden aikalisästä elektronisten le

18.9.2012 Uutinen

Käyttökatkos Oulassa

Kirjastojärjestelmän käyttökatkon takia lainoja ei voi uusia eikä palauttaa. Katkon takia aiheutuneet lainakiellot poistetaan aiheettomina. Pahoittelemme tapahtunutta.