Hakulomake

Kokoelmat

Oulun yliopiston kirjasto tarjoaa asiakkaidensa käyttöön painettuja ja elektronisia tietoaineistoja (mm. kirjoja, lehtiä. hakuteoksia, sanakirjoja, tietokantoja) Oulun yliopiston tutkimus- ja opetusaloilta. Kirjasto vastaa siitä, että yliopiston kaikkien koulutusalojen opettajilla, tutkijoilla ja opiskelijoilla on käytettävissään riittävä ja ajantasainen tietoaineisto.

Kirjaston tietoaineistojen kokoelmia kartutetaan yhteistyössä tiedekuntien henkilökunnan ja opiskelijoiden kanssa.  Tietoa aineistosta on kirjattu tieteenalaoppaisiin ja aineistokokoelmien kehittämisen ja muodostamisen periaatteista kirjaston kokoelmapolitiikkaan.

Oulun yliopiston kirjasto on yksi Suomen kuudesta vapaakappalekirjastosta ja EU-tallekirjasto.

Kirjaston tietoaineistot ovat kaikkien käytettävissä kirjaston tiloissa. Yliopiston henkilökunnalla ja opiskelijoilla on lisäksi etäkäyttömahdollisuus elektronisiin aineistoihin. Tiedot kirjaston aineistoista ovat kirjaston OULA-kokoelmatietokannassa. Elektroniset aineistot saa käyttöön Nelli-tiedonhakuportaalin kautta

Tietoaineistoihin liittyvissä asioissa voi ottaa yhteyttä kirjaston kokoelmapalveluihin, osoite: kirjasto.kokoelmat@oulu.fi.

Viimeksi päivitetty: 31.10.2013
Facebook icon