24/7 kampusalue

Pegasuksen toisen kerroksen ryhmätyökäytävä (sijainti) on osa Opiskelijan 24/7 kampusaluetta. Tila on käytettävissä ympäri vuorokauden. Käynti Väylältä kirjaston ollessa kiinni. Kulkukortin voi hankkia yliopiston verkkokaupasta https://shop.oulu.fi

Tilassa ovat ryhmätyöhuoneet PK253-255, PK261-PK268 sekä mikroluokat PK251 ja PK269

Ryhmätyötilat Pegasuksessa

Pegasuksen 1. ja 2. kerroksen aulatiloissa on ryhmätyöskentelyyn sopivia pöytäryhmiä. Kolmannen kerroksen erikoiskokoelmahuone sopii myös ryhmätyöskentelyyn.

Kirjaston ulkopuolella 2. kerroksen käytäväaulassa on ryhmätöihin soveltuvia pöytiä.

Ryhmätyöhuoneet Pegasuksessa

• PK253 (sijainti) 2. kerros, 4-6 paikkaa, 1 työasema
  • PK254 (sijainti) 2. kerros, 4-6 paikkaa, 1 työasema
  • PK255 (sijainti) 2. kerros, 4-6 paikkaa, 1 työasema
  • PK259 (sijainti) 2. kerros, ei varattavissa
  • PK260 (sijainti) 2. kerros, ei varattavissa
  • PK261 (sijainti) 2. kerros, 4-6 paikkaa
  • PK262 (sijainti) 2. kerros, 4-6 paikkaa
  • PK263 (sijainti) 2. kerros, 4-6 paikkaa
  • PK264 (sijainti) 2. kerros, 4-6 paikkaa
  • PK265 (sijainti) 2. kerros, 4-6 paikkaa
  • PK266 (sijainti) 2. kerros, 4-6 paikkaa, 1 työasema
  • PK267 (sijainti) 2. kerros, 4-6 paikkaa, 1 työasema
  • PK268 (sijainti) 2. kerros, 4-6 paikkaa, 1 työasema
  • PK306 (sijainti) 3. kerros, 10 paikkaa, videotykki
  • PK307 (sijainti) 3. kerros, 4-6 paikkaa, videotykki
  • PK308 (sijainti) 3. kerros, 4-6 paikkaa, videotykki
  • PK309 (sijainti) 3. kerros, 4-6 paikkaa, videotykki

Työaseminen ohjelmistot

Ryhmätyöhuoneet on tarkoitettu pääsääntöisesti opiskelijoiden käyttöön ja vähintään kahden henkilön ryhmille. Niitä voi varata etukäteen O365 kalentereilla korkeintaan 3 tunniksi kerrallaan (ohje varauksen tekemiseen).

Ryhmätyötilat Lääketieteen kirjastossa

2. kerros:

Hiljaiset lukutilat

Tiedekirjasto Pegasuksen 3. kerroksessa (sijainti) on hiljaista työskentelyä varten lukusali, jossa äänekäs keskustelu, ryhmätöiden teko, tietokoneen sekä matkapuhelimien käyttö ei ole sallittua.
Lisäksi hiljaiseen työskentelyyn sopivia tiloja ovat Pegasuksessa kielitieteen sekä historian kokoelmasalit sekä niissä sijaitsevat lukukopit (sijainti), joista koppeihin 1 ja 2 saa avaimen päivälainaan.

Työasema-alue

Tiedekirjasto Pegasuksen kolmannessa kerroksessa on itseopiskelutila, jossa on 66 VDI-työasemapäätettä: ohjelmat. Lisäksi toisessa kerroksessa, kielitieteen ja historian saleissa on 27 VDI-työasemapäätettä.

Tiedekirjasto Pegasuksen kolmannessa kerroksessa (kartta) ja Lääketieteen kirjastossa (kartta) on käytössä e-gradutyöasemia, joista on luettavissa kaikki Oulun yliopiston sähköiset opinnäytteet.

Mikroluokat

Kirjaston mikroluokat ovat itseopiskelukäytössä silloin, kun niissä ei ole opetusta.

Tiedekirjasto Pegasus, 2. kerros:

Säilytystilat

Kirjavaunut ja -kaapit

Hyllypaikka lukusalilainoille

• sijainti 2. kerroksessa huoneessa PK201
  • varastosta lainattujen lukusalilainojen säilytyspaikka
  • säilytyspaikka poistetaan, kun lukusalilainat palautetaan