Kirjailijan kammari - Kirjojen Suomi

Oulun yliopiston kirjastossa voit nyt istahtaa kirjailijan kammarissa ja tutustua 100-vuotiaan Suomen kirjoihin sekä painettuna että e-kirjoina.

Voit valita rekiltä mielentilaasi sopivat kamppeet ja ottaa kuvan itsestäsi. Postaa kirjallisen hahmosi kuva kirjaston facebook-sivuille 1.5. mennessä ja osallistu kirjapalkinnon arvontaan! Palkinnon saaja ilmoitetaan kirjaston Facebook-sivulla toukokuussa.

Now you may sit down in Oulu University Library writer's room and take a look at the books chosen for each year of Finland's independence. Books are available online free of charge during the 2017. You can also read printed books!

you can select gear from the rack and take the picture of your literary character. Post the picture to library facebook by 1.5. We will randomly pick one picture to win a bookprize. A winner will be announced on our Facebook page in May.

Viimeksi päivitetty: 22.3.2017