Humanistinen tiedekunta

Löydä tieto! Kirjasto tarjoaa opintopisteellistä opetusta lähiopetuksena ja verkossa.

Kurssitarjontamme:

Kokemuksia kursseistamme:

Kasvatustieteiden opiskelija, kandivaihe: ”Olen käyttänyt Oulaa paljon ja luulin, että osaan käyttää sitä kunnolla… Kurssilla sain paljon uutta tietoa siitä, miten Oulaa pystyy hyödyntämään tiedonhaussa ja nyt osaan sitä myös hyödyntää paremmin…”

Englantilaisen filologian opiskelija, kandivaihe: "Ennen kurssin alkua uskoin olevani vähintään kohtalainen tiedonhakija: olenhan sentään googlannut koko pienen ikäni. Kurssilla on tullut kuitenkin vastaan paljon hyödyllistä, josta on hyötyä koko opiskelutaipaleen ajan, ja uskoakseni sen jälkeenkin. Tiedonhaku on nyt huomattavasti sujuvampaa, mielekkäämpää ja vähemmän aikaa vievää. Olen erittäin iloinen siitä, että olen osallistunut kurssille, koska tämä on hyvin pieni vaiva siitä, että opiskelujen kannalta tärkeät asiat sujuvat mutkattomasti."

Kasvatustieteiden opiskelija, graduvaihe: ”Tällä kurssilla opin käyttämään monipuolisemmin eri tietokantoja ja arvioimaan artikkeleiden luotettavuutta. Opin myös syvällisemmin pohtimaan erilaisia mahdollisia hakusanoja kurssilla annettujen monipuolisten vinkkien avulla."

Kulttuuriantropologian jatko-opiskelija, väitöskirjavaihe: "Mielestäni kurssi oli todella hyödyllinen ja kiinnostava."

Viimeksi päivitetty: 6.7.2016