Koulutus

Koulutus on yksi tärkeimmistä tekijöistä alueen kehittämisessä. Instituutti tarjoaa opiskelijoille ohjausta ja opastusta korkeakouluopinnoissa, mm. tenttijärjestelyissä ja etäopiskelussa.

Oulun Eteläisen korkeakoulukeskus on alueen koulutusorganisaatioiden ja seutukuntien yhteistyöverkosto, joka pyrkii aktiivisesti kehittämään eri toimialoja alueen vahvuuksien ja tarpeiden mukaan.

Kerttu Saalasti Instituutin Mikroyrittäjyyden tutkimusryhmä MicroENTRE on vastannut Pohjois-Pohjanmaan maakunnallisen yrittäjyyskasvatusstrategian laatimisesta laajan toimijajoukon kanssa. Nuoret tekevät tulevaisuuden. Pohjois-Pohjanmaan yrittäjyyskasvatuksen strategia ja toimintaohjelma 2016-2020 löytyy sivulta www.minunpolkuni.fi

Viimeksi päivitetty: 5.1.2017