Nordic Business Forum 2016 Live Stream Ylivieskassa 6.-7.10.2016

Torstai, lokakuu 6, 2016 (Koko päivä) - Perjantai, lokakuu 7, 2016 (Koko päivä) Lisää kalenteriin

Oulun yliopiston Oulun Eteläisen instituutin Mikroyrittäjyyden tutkimusryhmä MicroENTRE tuo pohjoismaiden suurimman liiketoimintaa käsittelevän seminaarin Ylivieskaan. Tämän vuoden pääteemoina ovat digitalisaatio, kulttuuri ja markkinointi. Tiedossa on kaksi huikeaa päivää kansainvälisiä huippuja. Puhujina ovat mm. Pixarin perustaja Ed Catmull, Twitterin entinen toimitusjohtaja Dick Costolo, yrittäjä, sijoittaja ja KIVA-pienlainatoiminnan perustaja Jessica Jackley, skeittauksen 12-kertainen maailmanmestari ja tunnettu brändin rakentaja Tony Hawk sekä markkinoinnin johtava guru Seth Godin.

Oulun Eteläisen Live Stream –tilaisuus järjestetään Ylivieskan ammattiopiston auditoriossa (Kuusitie 6) torstaina 6.10.2016 klo 12.15-19.30 ja perjantaina 7.10.2016 klo 8.45-17.30. Tapahtumasta voi valita itseä kiinnostavat osiot tai nauttia koko tarjonnasta.

Tervetuloa seuraamaan, oppimaan, keskustelemaan ja tapaamaan muita. Kerro asiakkaillesi ja henkilöstöllesi hienosta mahdollisuudesta osallistua Nordic Business Forum Live Stream -tapahtumaan. Etätoteutus on myös opiskelijoille huikea mahdollisuus. Oulun Eteläisen Live Stream -tilaisuus on osallistujille maksuton.

Tapahtuma toteutetaan osana Pohjois-Pohjanmaan liiton kautta rahoitettavaa Mikroyrittäjyyden kasvualusta -hanketta (EAKR) yhdessä Yrittäjyyskasvatuksen kehittäminen Pohjois-Pohjanmaalla -hankkeen (Pohjois-Pohjanmaan Ely-keskus, ESR) kanssa.

Ilmoittautuminen tilaisuuteen

Lisää tietoa Nordic Business Forumin sivuilla http://www.nbforum.com/nbf2016