Mikroyrittäjyyden pohjoinen työpaja 21.-22.9.2017 Oulussa

Mikroyrittäjyyden pohjoisen työpajan tavoitteena on nostaa esille käytännön esimerkkejä mikroyrittäjien, tutkijoiden ja yrityspalvelujen yhteistyöstä, jossa teoria kohtaa käytännön.

Torstai-illan verkostoitumistilaisuuden puhujana on lastenkirjailija, kouluttaja ja koodausaktivisti Linda Liukas. Perjantain pajapäivän avaa Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen. Tutkijavieraana on dosentti Ulla Hytti Turun kauppakorkeakoulusta.

Perjantaina tutkijat, yrittäjät ja muut toimijat esittelevät monipuolisesti mikroyrittäjyyteen liittyviä toimintamalleja, liiketoimintakokeiluja ja tutkimusalueita. Onko sinulla mielessä aihe, jonka voisit esitellä. Lue tarkemmat ohjeet kohdasta Ehdotus Pajan esitykseksi.

Tapahtuman järjestää Oulun yliopiston Kerttu Saalasti Instituutin Mikroyrittäjyyden tutkimusryhmä MicroENTRE yhteistyössä yrittäjäjärjestöjen kanssa. Tapahtuma on osa EAKR-rahoitteisen Mikroyritysten kasvualusta -hankkeen toteuttamista.