Onko sinulla mielessä aihe, jonka voisit esitellä.

Mikroyrittäjyyden pohjoinen työpaja 21.-22.9.2017 Oulussa

Mikroyrittäjyyden pohjoisen työpajan tavoitteena on nostaa esille käytännön esimerkkejä mikroyrittäjien, tutkijoiden ja yrityspalvelujen yhteistyöstä, jossa teoria kohtaa käytännön.

Torstai-illan verkostoitumistilaisuuden puhujana on lastenkirjailija, kouluttaja ja koodausaktivisti Linda Liukas. Perjantain pajapäivän avaa Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen. Tutkijavieraana on dosentti Ulla Hytti Turun kauppakorkeakoulusta.

Perjantaina tutkijat, yrittäjät ja muut toimijat esittelevät monipuolisesti mikroyrittäjyyteen liittyviä toimintamalleja, liiketoimintakokeiluja ja tutkimusalueita.

Onko sinulla mielessä aihe, jonka voisit esitellä. Lue tarkemmat ohjeet kohdasta Ehdotus Pajan esitykseksi.

Tapahtuman järjestää Oulun yliopiston Kerttu Saalasti Instituutin Mikroyrittäjyyden tutkimusryhmä MicroENTRE yhteistyössä yrittäjäjärjestöjen kanssa. Tapahtuma on osa EAKR-rahoitteisen Mikroyritysten kasvualusta -hankkeen toteuttamista.

Mikroyritykset kasvuun!

Juuri ennen Mikroyrittäjyyden pohjoisen työpajan alkamista on erinomainen mahdollisuus osallistua Mikroyritysten monialaiseen matchmaking-tapahtumaan, joka järjestetään torstaina 21.9.2017 klo 13-17 Oulussa Original Sokos Hotel Arinan kokoustiloissa, Kauppakeskus Valkean 4. kerroksessa, osoitteessa Isokatu 25, Oulu. Matchmaking-tapahtuman tarjoavat Kantama-hanke ja OK#Kasvuverkosto-hanke. Osallistuminen matchmakingiin on maksuton.

Lisätietoa tapahtumasta.

Ilmoittautuminen matchmaking-tilaisuuteen.

Yrittäjyyskasvatuspäivät 20.-21.9.2017

Valtakunnalliset Yrittäjyyskasvatuspäivät järjestetään Oulun yliopistolla 20.-21.9.2017 Kyseessä on Yrittäjyyskasvatuksen tutkimusseura ry:n yhdestoista konferenssi. Yrittäjyyskasvatuspäivät keräävät yhteen monitieteisen osallistujaryhmän opettajista, tutkijoista ja julkis- sekä vapaaehtoisorganisaatioiden edustajista, yrittäjistä ja muista yrittäjyyden edistämisestä kiinnostuneista.

Lisätietoa tapahtumasta ja rekisteröitymisestä.