Puhujat

LINDA LIUKAS on suomalainen ohjelmoija ja lastenkirjailija. Vuonna 2015 Liukkaalta ilmestyi lapsille suunnattu Hello Ruby –ohjelmointikirja. Euroopan komissio on myöntänyt hänelle Digital Champion –arvonimen kansalaisten, yhteisöjen ja yritysten digitaalisten valmiuksien edistämisestä. Vuonna 2014 hän sain lasten kulttuurin valtionpalkinnon. Tuorein tunnustus Linda Liukkaan työlle on 130.000 euron arvoinen kiinalainen DIA Gold - desing palkinto.

MIKAEL PENTIKÄINEN on Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja. Aikaisemmin hän on toiminut useiden lehtien päätoimittajana. Hän julkaisi Luottamus-nimisen kirjan vuonna 2014.

Dosentti ULLA HYTTI työskentelee tutkimusjohtajana Turun yliopiston yrittäjyyden yksikössä. Hytti on nimitetty yrittäjyyden, erityisesti yrittäjätutkimuksen, dosentiksi Turun kauppakorkeakouluun vuonna 2007. Hän toimii johtajana useissa tutkimusprojekteissa ja osallistuu aktiivisesti yrittäjyyden opetukseen ja sen kehittämiseen.

Mikroyrittäjyyden tutkimusjohtaja MATTI MUHOS on tekniikan tohtori. Lisäksi hän on Jyväskylän yliopiston teknologialiiketoiminnan dosentti. Hänen johtamansa tutkimusryhmä MicroENTRE on kansainvälisesti tunnettu pohjoisten alueiden mikroyrittäjyyden asiantuntija. Julkaisutoiminnan kautta hän on aktiivinen keskustelija kansainvälisissä tutkimusyhteisöissä. Tutkimusryhmä tunnetaan ketterästä ja käytännönläheisestä yhteistyöstä mikroyritysten kanssa.

Viimeksi päivitetty: 27.5.2017