Nordic Business Forum 2017 Live Stream 2.-3.10.2017 Ylivieskassa

Maanantai, lokakuu 2, 2017 - 12:00 - Tiistai, lokakuu 3, 2017 - 17:30

Oulun yliopiston Kerttu Saalasti Instituutin Mikroyrittäjyyden tutkimusryhmä MicroENTRE ja Centria-ammattikorkeakoulu tuovat pohjoismaiden suurimman liiketoimintaa käsittelevän seminaarin Ylivieskaan. Tämän vuoden pääteemoina ovat vastuullisuus, tarkoitus ja johtajuus. Tiedossa on kaksi huikeaa päivää kansainvälisiä huippuja. Puhujina ovat mm. Virgin Groupin perustaja Sir Richard Branson, professori Adam Grant, NASA Goddard Instituutin aikaisempi johtaja James Hansen, kansainvälisen meteorologisen järjestön pääsihteeri Petteri Taalas ja St1:n perustaja Mika Anttonen.

Oulun Eteläisen Live Stream –tilaisuus järjestetään Centrian Ylivieskan kampuksen auditoriossa (Vierimaantie 7) maanantaina 2.10.2017  ja tiistaina 3.10.2017. Tapahtumasta voi valita itseä kiinnostavat osiot tai nauttia koko tarjonnasta.

Tervetuloa seuraamaan, oppimaan, keskustelemaan ja tapaamaan muita. Kerro asiakkaillesi ja henkilöstöllesi hienosta mahdollisuudesta osallistua Nordic Business Forum Live Stream -tapahtumaan. Etätoteutus on myös opiskelijoille huikea mahdollisuus. Oulun Eteläisen Live Stream -tilaisuus on osallistujille maksuton.

Tapahtuma toteutetaan osana Pohjois-Pohjanmaan liiton kautta rahoitettavaa Mikroyrittäjyyden kasvualusta -hanketta (EAKR) yhdessä Yrittäjyyskasvatuksen kehittäminen Pohjois-Pohjanmaalla -hankkeen (Pohjois-Pohjanmaan Ely-keskus, ESR) kanssa.

Lisää tietoa Nordic Business Forumin sivuilla https://www.nbforum.com/nbf2017/

Lisää kalenteriin