Mielenkiintoinen kesätyö

Tutkimusharjoittelija Minna Vuolteenaho aloitti heinäkuun lopulla kesätyöjakson Oulun yliopiston Kerttu Saalasti Instituutissa.

- Työtehtävät ovat monipuolisia. Niistä oppii tiedonhakua ja mm. excelin käyttöä. On kiva tietää, että tekemäni työ on muiden työntekijöiden kannalta hyödyllistä.

Minnalla on kokemusta tutkimusharjoittelijan tehtävistä jo edelliseltä kesältä.

- Kesätöistä jäi mieleen kiinnostavat tehtävät ja mukava ilmapiiri. Kokemus oli hyvä, joten halusin hakea uudelleen töihin samaan paikkaan.

- Kesätöiden kautta yliopisto tarjoaa nuorille mahdollisuuden nähdä tutkimuksen tekemistä ja osallistua siihen. Meillä on ollut ilo saada innostuvia ja innostavia nuoria töihin, kehityspäällikkö Eija-Riitta Niinikoski sanoo. Osa insituutissa kesätöissä aikaisemmin olleista on jatkanut tutkijan uralla ja osa on lähtenyt kansainvälisiin tehtäviin opintojensa jälkeen.

Minnan mielestä työkokemuksen saaminen on tärkein asia.

- Kesätyöt ovat hyvä tapa tutustua erilaisiin tehtäviin. Toivottavasti voin hyödyntää täällä oppimaani jatkaessani lukio-opintoja.

Viimeksi päivitetty: 28.7.2017